miercuri, 30 octombrie 2019

Luați aminte: nu mai trebuie să avem încredere în polițiști!

1. Au trecut mai bine de 35 de zile de la dispariția unui minor de 16 ani din județul Iași și acesta nu mai este de găsit. Inspectoratul de Poliție al Județului Iași nu a emis o alertă publică mediatizată în presa județeană sau pe rețelele de socializare, procedură obligatorie în regulamentele lor. Deși trebuia să fie un efort comun al polițiștilor din localitatea unde a dispărut, din localitatea unde domicilia și din localitatea unde s-a născut, nu s-a făcut absolut nimic. Darea afară în șuturi a unor șefi din poliție este imperios necesară. Se aude, alooo @MarcelVela, @ GîtlanCostel, @CotruțăCătălin, @SîrbuLeon, @PașaniucMinodor? Lipsa de resurse nu poate fi decât justificarea unui incompetent. Trebuia verificate anturajul minorului, rudele, colegii, locurile pe unde a mai fost, camerele video din zona dispariției, camerele video din zonele de tranzit județene: gări și autogări. Trebuia implicate Direcția Operațiuni Speciale Iași și Serviciul de Investigații Criminale județean. Altfel ar fi fost situația dacă era dat dispărut un copil de personalitate publică. Acesta era căutat de toată lumea și găsit rapid. În cel mai ”bun” caz, copilul cerșește pe undeva, obligat de niște interlopi cunoscuți de poliție. În cel mai rău caz, a fost răpit, abuzat, maltratat, omorât și aruncat într-un râu sau o fântână părăsită. Expresia ”Modulul de Reabilitare Comportamentală” indică un copil instabil psihic, posibil violent, posibil bipolar-manipulativ, incapabil de a dezvolta legături afective. Niște cretini cu caschetă consideră că la 16 ani se poate descurca și singur... Faptul că a plecat din centrul social din Tg. Frumos înseamnă că a avut un plan: unde va merge, pe cine va contacta, ce va face unde va merge.
2. Niciun fel de anchetă la Poliția Miroslava unde a fost anunțată abuzarea unei fetițe de către olandezul pedofil. Niciun fel de anchetă la Poliția Municipiului Iași, municipiu unde acest animal s-a deplasat netulburat de nimeni. Niște proști s-au uitat pe camere la olandez și n-au făcut nimic pentru a preîntâmpina infracțiuni legate de minori săvârșite de către corporatistul aflat în vizită la Iași. Niciun fel de anchetă nici la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și nici la Protecția Copilului Iași unde a fost anunțată abuzarea bietei copile din comuna Horlești. Lipsa de resurse nu poate fi decât justificarea unui incompetent.

3. Niciun fel de măsură luată împotriva polițistului Negură din Suceava care frecventa pe interlopii ieșeni. Niciun fel de măsură luată împotriva polițistului suceavean, de serviciu la 112, care l-a amenințat pe jurnalistul Alex Nedea de la Recorder. Niciun fel de măsură luată împotriva șefilor acestora!
Luați aminte: nu mai trebuie să avem încredere în polițiști!
În toate cele 3 cazuri expuse avem de-a face cu polițiști incompetenți și lipsiți de empatie. Cred că am mai văzut cu toții tipul ăsta de polițiști pe undeva, la Caracal poate?

SALVAȚI COPIII!

#Alexandra #Caracal #RUȘINE #IPJ #Iași #Suceava #IGPR #DOS #SIC #Tansa #Hârlău #TârguFrumos #Poliția

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu