luni, 13 iulie 2020

Serviciile secrete rusești vor da o lovitură de stat în România

Strategii militari ruși au enunțat doctrina războiului hibrid, substitut al războiului convențional, cel cu soldați, tancuri, portavioane și avioane. Rușii au proiectat scenarii de rezistență (dizidență, incitare, contestare etc.) urbană față de regimurile politice nealiniate Moscovei sau rebele. Localnici atent selectați de către ofițerii de informații ruși primesc misiunea de a face agitație pe diverse teme populare, la noi, s-au trasat următoarele teme: corupția politică, pervertirea justiției, alinierea la Occident, refacerea României Mari, familia tradițională, cheltuielile de înarmare, vaccinarea populației.
Toate aceste mesaje sunt menite să creeze o apropiere ideologică, civilizațională, a românilor de conducerea de la Kremlin. Fiecare vector de comunicare racolat de ruși pe care îl vedem acum activat pe Internet și la televiziuni promovează un mesaj unificator: jos guvernul, jos Iohannis.
Fiecare vector de comunicare folosit de către serviciile secrete rusești își creează un grup de susținători și este dirijat să facă acțiuni de amploare sub forma protestelor de stradă, mizându-se pe o reacție puternică a autorităților și pe o contrareacție violentă și sângeroasă a grupurilor de rezistență antiguvernamentale. De cele mai multe ori, românii din grupurile de sprijin nu realizează că sunt instrumente ale unui război modern hibrid care folosește din plin propaganda și dezinformarea.
Rușii au infiltrat toate domeniile de activitate din România folosindu-se, în principal, de oameni racolați înainte de 1989 și plantați ulterior în eșalonul politic cu putere de decizie asupra forțelor armate românești. Unul din domeniile infiltrate de către ruși este domeniul turistic, unde călătoriile în străinătate și contactele culturale au fost frecvente, specifice meseriei de acoperire. Unul dintre ofițerii Securității Iași a și avut agenție de turism după 1990.
Rușii au creat aparența unei campanii antiguvernamentale împotriva măsurilor de restricție COVID-19 finanțate de către sectorul HORECA, dar de fapt, dirijorii sunt ruși, doar executanții sunt români. Întrebați la DIGI24, Orban și Tătaru au confirmat că primesc buletine informative de la serviciile secrete românești și că știu de campania finanțată împotriva guvernului. Problema majoră de securitate a României de acum este că serviciile secrete românești au ascuns identitatea reală a celor care conduc spectacolul zilelor noastre.
Citesc mesaje antiguvernamentale pe Facebook pe grupuri, mai ales, de la utilizatori cu nume fals, care, pe propria pagină, nu postează niciun mesaj propriu, unii distribuie nonstop mesaje conspiraționiste fără contribuție proprie, de la releele propagandistice, alții pun pozele clasice cu pisici și flori. Coincidența este prea mare pentru a fi vorba despre niște simpli cetățeni români.
România a adoptat Strategia Națională de Apărare care a definit Federația Rusă drept stat agresor în practica destabilizatoare a războiului modern hibrid. Răspunsul Moscovei a venit rapid, și a venit pe linia agitațiilor propagate pe Internet și la televiziuni, teatru de operații în care rușii se simt în largul lor.
Apoi, comunicatorii publici acoperiți ai serviciilor secrete românești au transmis un mesaj clar celor care știu să citească printre rânduri: situația epidemiologică din toamnă nu va permite desfășurarea alegerilor locale, probabil nici a celor parlamentare. Orban a transmis un mesaj bine pregătit de serviciile secrete românești: Probabil, campania electorală de anul acesta se va putea face predominant în mediul online și prin televiziuni. Or, aceste medii de infomare fierbinți, care propagă rapid emoții negative, sunt contaminate acum de incitările la revoltă populară împotriva guvernului și a președintelui, incitări care vor continua și se vor radicaliza.
Pe lângă ofițerii SRI trecuți în rezervă pentru găinării și strânși la sânul patern de către rezerviștii Securității comuniste, defectori precum Daniel Dragomir, Daniel Florea și Adrian Radu, care proiectează mesaje de protest față de actuala putere politică aliniată Occidentului, astăzi au ieșit din conservele fabricate la Moscova și alți localnici recrutați de către ruși: fostul șef al spionilor externi români, SIE-Silviu Predoiu, urmat de generalul MApN Emil Străinu, ofițerul Dumitru Iliescu de la SPP și un pârlit SIE de la noi de la Iași, Iuri Flororiu. Activarea simultană a atâtora vectori ideologici pro-ruși nu înseamnă decât incitarea populației la a cere în stradă schimbarea regimului: plecarea lui Orban și a lui Iohannis.
Tipurile de mesaje sunt următoarele:
”Generalul (r) Silviu Predoiu afirmă că s-a săturat de abuzurile comise de guvernanți în numele combaterii epidemiei, de amenințările proferate de aceștia, de fuga de dialog și răspundere, de încălcările drepturilor fundamentale. Acestea au fost câștigate cu preț de sânge de români în urmă cu 30 de ani și nu pot fi suspendate prin ordine emise în baza unor suspiciuni. Fostul șef adjunct al SIE cere mai mult respect din partea autorităților, subliniind că menirea lor e să se pună în slujba cetățenilor, nu să stea deasupra lor pentru a face demonstrații de forță.”
Iuri Floroiu
1 oră  · Distribuit pentru: Public
Gen.Strainu, care a participat la   protestul de  duminca din Piata Victoriei, a declarat ca grupari ostile intereselor Romaniei au folosit impotriva demonstrantilor mijloace de influentare subliminala si psihotronica in scopul compromiterii acestui protest pasnic.”
Pe fondul crasei deprofesionalizări și a crizei de personal în sectorul de analiză, SRI nu a informat corect și complet pe Președinte că se pregătește o lovitură de stat cu  implicare externă în România sub acoperirea manifestațiilor față de măsurile anti-COVID-19 cu impact socio-economic major.
Protestele de la Belgrad sunt organizate de către ruși pentru a constitui termen de referință (Uite la ei: oameni liberi) pentru mișcările contestatare din România, greșeala impardonabilă a Președintelui Serbiei, din punctul de vedere al Moscovei, fiind acceptarea pretențiilor Germaniei față de regiunea Balcanilor.
Dacă aș fi directorul loial României al SRI, aș da afară imediat tot eșalonul de comandă al SRI, membrii Consiliului Director. Dar cum nu sunt directorul SRI, pe baza convingerilor mele primitive, deoarece nu au informat corect și complet pe Președinte privind campania rusească de schimbare prin violență a regimului, vreau să spun că toți lucrătorii SRI din sectoarele de contraspionaj, informații economice, care trebuiau să documenteze contactele din țară ale consilierilor din turism cu agenții ruși, și securitate cibernetică, care trebuiau să documenteze campania desfășurată pe rețelele de socializare ale grupurilor de rezistență locale aflate sub umbrela Moscovei, ar trebui dați afară pentru înaltă trădare a României. Faptul că multe contacte ale comunicatorilor români controlați de Moscova au avut loc în străinătate și trebuiau documentate de către SIE, nu scuză cu nimic lipsa de acțiune a SRI. Rezerviști ai SRI, SIE, MApN și SPP conspiră pentru reașezarea politică a României prin metode nedemocratice.
Scenariul rusesc de lovitură de stat în România coincide, în mare măsură, cu predicțiile instituțiilor de profil românești
-menținerea de către guvern a restricțiilor din domeniul HORECA
-acutizarea crizei sanitare prin supraaglomerarea spitalelor, imagini apocaliptice la televizor și pe Internet: cozi la spitale, camioane frigorifice pentru decedați, oameni care plâng
-lipsa unanimității europene în ceea ce privește pachetul de recuperare economică a Uniunii Europene, preluarea chestiunii de către vectorii Moscovei și proiectarea ei în spațiul public din România
-proteste de stradă repetate inițiate în București, preluate treptat și de alte centre urbane
-reacția puternică a autorităților față de manifestanți
-ocuparea instituțiilor considerate vinovate: Ministerul Sănătății, Ministerul de Interne, Guvernul
-ciocniri între provocatori și forțele de ordine, cu expunere mediatică largă, care vor mări masa de demonstranți (ce au de pierdut niște deziluzionați șomeri?)
-anunțul guvernului privind amânarea=anularea alegerilor generale (locale și parlamentare) din 2020
-reinstaurarea stării de urgență în toamnă
-provocări diplomatice din partea Ucrainei, Ungariei și a Republicii Moldova, proiectarea imaginii de stat slab care nu se poate apăra și care nu are vecini prietenoși, neimplicarea arbitrilor internaționali
-demisia guvernului, urmată de demisia/alungarea lui Iohannis
-disputarea puterii provizorii între generalii români școliți la NATO și rezerviștii cooptați de Moscova.
Am fost ofertat de către un astfel de grup de idioți utili creat de agenți ruși la Iași și am refuzat. Acum trebuia să fiu pe baricade cu doctorul Răzvan Constantinescu în Partidul Alternativa Societății Civile Iași și alături de generalul Străinu în Partidului Alianța Noastră România Iași. Să nu ai încredere în Vanga...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu