luni, 25 februarie 2008

Daniel Mătăsaru îşi clarifică poziţia de oportunist

Daniel Mătăsaru îşi clarifică poziţia faţă de noua conducere a Partidului Conservator din România.
Faţă de atacul său împotriva lui Felix Motanu, acum Daniel îşi declară susţinerea faţă de pupila lu' dom' profesor. După ce Daniel s-a tot bătut cu pumnul în piept că Felix a greşit când a cerut demisia lui Terinte după scorul de ruşine de la europarlamentare al PCR Iaşi, acest fost cărător de mapă face bezele demente conducerii Popa în ideea că poate, poate va primi susţinere PCR pentru a fi candidat la primăria Iaşi. Oricum Daniela Popa a declarat că filialele partidului sunt libere să decidă pe cine vor susţine în turul 2 la locale. Aşadar Daniel Mătăsaru vrea un os de ros. Rămâne de văzut dacă persoana pe care o va susţine PCR Iaşi pentru turul 2 chiar va ajunge primar... Dat fiind trecutul colaboraţionist al PCR Iaşi, nu m-ar mira ca Daniel Mătăsaru să facă un pact cu Gheorghe Nichita sau să se ataşeze unei alianţe pentru turul 2 formată din Irina Schrotter-candidatul liberal-PCR Iaşi. Susţinere reciprocă în vederea impunerii unui candidat comun în turul 2. Totul desigur pentru a-l faulta pe Dumitru Oprea care va trebui sa acumuleze în turul 2 voturile/ susţinerea partidelor/ candidaţilor de dreapta.
ŞTIŢI CE SPUNEAU SUSŢINĂTORII LUI ANGHEL LA CONGRES CÂND FELIX BĂTEA EXTAZIAT DIN PALME: POPA, POPA? PARTIZANII LUI ANGHEL SPUNEAU HOPA, HOPA.
Nu vi s-a părut şi vouă, cititori mei inteligenţi, că atmosfera de la Congresul Partidului Conservator din România semăna cu un Congres comunist de dinainte de Împuşcatu'?Felix bătea din palme ca un spectator la circ.
Să mă contrazică Daniel Mătăsaru dacă nu la un moment dat la sediul conservatorilor din Iaşi scria Partidul Conservator din România! Adică PCR e PCR. Conservator înseamnă comunist.
Câte telefoane ai tot dat la Bucureşti, Daniele, prin care cereai plângând ca un ţânc să fii nominalizat ca şi candidat al PCR pentru primăria Iaşi? Nu te stresează faptul că Daniela Popa nici nu ştie cine e tânărul imberb care tot vine cu flori şi bomboane la ea şi o roagă să fie nominalizat de partid la primărie?
Daniele Mătăsaru, partidul nu te vrea! Copile, nu înţelegi? Du-te urgent, dragă, la Muntele Athos, roagă-te la Dumnezeu şi rupe un fir din barba unui călugăr de acolo. Doar aşa poate, poate vei ajunge să te joci de-a primăria cu adulţii: Oprea, Nichita şi Schrotter et al.
Vizitaţi blogul lui Daniel Mătăsaru ca să vedeţi ce caţă este acest tânăr încrezut şi idealist.
BREAKING NEWS
:
PC Iaşi stă prost cu educaţia! Adică nu are cine o promova. Dovada o găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu