miercuri, 26 martie 2008

Noutati pe blog

Intrucat a crescut numarul de vizitatori ai blogului, ma vad obligat sa introduc elemente care sa-l faca mai interesant.
1. De saptamana viitoare, luni, inaugurez "Tombola politicienilor". Procedura: voi pune intr-o cutiutza biletzele cu numele unor politicieni. In fiecare seara, incepand de duminica asta, voi extrage la intamplare cate un biletel cu numele politicianului. A doua zi voi publica pe blog o critica foarte dura asupra politicianului respectiv. Politicianul criticat beneficiaza de 3 saptamani libere, timp in care nu voi scrie absolut nimic despre el/ea. Dupa expirarea celor 3 saptamani, politicianul intra inapoi in cutiutza..
Politicienii care vor intra in Tombola: Calin Popescu Tariceanu, Marius Danga, Relu Fenechiu, Gheorghe Nichita, Daniel Matasaru, Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Radu Terinte, Catalin Ivan, Irina Schrotter, Liviu Bratescu (imi cer scuze ca va bag si pe Dvs. in cutiutza, dar sunteti pe lista PNL pentru CL, promit sa fiu bland in cazul Dvs., aveti pile la mine ca mi-ati fost profesor), Constantin Neculau, George Becali, Corneliu Vadim Tudor, Cristian Adomnitei, Ionel Oancea, Norica Nicolai, Decebal Traian Remes, Anghel Stanciu, Paul Pacuraru, Varujan Vosganian. Duminica nu critic pe nimeni din politicienii mentionati. De Pastele Ortodox la fel.
2. Inaugurez rubrica saptamanala "Analiza tactica". Saptamana viitoare vin cu o analiza post-alegeri pentru PD-L Iasi cu urmatoarele variante: a) castiga Oprea, castiga Carlan, b) castiga Oprea, nu castiga Carlan, c) nu castiga Oprea, castiga Carlan, d) nu castiga Oprea, nu castiga Carlan.
3. Voi dezvolta in cursul lunii aprilie celalalt blog pus la pastrare: gladiatorul.weblog.ro, pe care il voi transforma in blog social-cultural.
4. In fiecare duminica voi trece in revista aparitiile publice si media ale liderilor Oprea si Carlan, evidentiind aspecte pozitive si negative (unde va fi cazul!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu