luni, 3 martie 2008

Protest studenţesc de amploare la Cuza

Protest studenţesc de amploare la Cuza

Au fost afişate nişte liste de plată în Campusul Maiorescu care depăşesc cele mai înfiorătoare coşmaruri ale studenţilor. Pentru prima dată de când se fac recalculările pe consum, sute de studenţi au de plătit milioane bune în plus la cămin. Este un grad de agitaţie, de nervozitate şi de nemulţumire care poate duce şi va duce la o grevă generală. Conform planului pregătit de „prietenii” domnului Oprea, masa critică este atinsă...
Ţin să precizez că listele nu sunt semnate de reprezentanţii studenţilor, după cum prevăd procedurile. De fapt, nu sunt semnate de nimeni!
Cred că este un vierme în universitate care vrea să-l faulteze pe rectorul interimar.
Acest vierme a pus umărul la un protest studenţesc „spontan” programat să aibă loc în câteva zile, sau chiar azi, care va ricoşa în candidatul PD-L la primărie. Şi cine oare va conduce/iniţia acest „protest”?
Domnule Oprea, vreau să cadă nişte capete!


BREAKING NEWS

1. Sedinta de urgenta a conducerii UAIC privind situatia din Maiorescu s-a incheiat. Sunt asteptate clarificari oficiale.
2. Acum 10 minute au fost inlaturate de la avizierele caminelor toate listele de plata.
3. Sunt asteptate din clipa in clipa demisiile sau demiterile responsabilor din administratia UAIC vinovati pentru aceasta criza.
4. Administratia campusului a oferit informatii contradictorii: dimineata listele erau corecte, cine nu platea conform listelor era evacuat din camin, acum administratia afirma ca tariful de cazare provizoriu este cel anterior, 100 RON.
5. Ce reprezentanti ai studentilor au participat la sedinta de criza a conducerii UAIC? Ce pozitie si ce ton au adoptat?
6. Tiparirea fluturasilor care indeamna la greva a fost oprita. Temporar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu