sâmbătă, 22 martie 2008

Teme pentru GMP şi pentru Felix cel Bun şi Scump

Băieţi, sunt în toane foarte bune azi. Lăsaţi cafelele şi bârfele. Treceţi la muncă. Puneţi mâna rapid pe un pix şi pe o foaie şi scrieţi următoarele:

TDL (asta nu înseamnă Tineretul Democrat-Liberal, ci To Do List)


-trebuie să-l convingem pe Dumitru Oprea să răspundă personal la comentariile postate pe blogul său.
-trebuie să-l facem pe Dumitru Oprea să devină un bun orator.
-trebuie să-l facem pe Dumitru Oprea să semene cât de cât cu un politician.
-trebuie să postăm mai multe materiale video pe
YouTube referitoare la Dumitru Oprea, dupa modelele Partidul Laburist, Barack Obama, CNN, Downing Street.
-trebuie să facem tot posibilul ca în presa ieşeană Dumitru Oprea să fie mai vizibil decât Dan Cârlan, Mihaela Popa, Petru Movilă şi Daniel Oajdea.

-trebuie să ducem muncă de lămurire cu Florin Gheţău şi cu Iulian Micu să mai scrie şi de bine despre Dumitru Oprea pe blogurile lor.
-trebuie să aranjăm crearea pe platformele sociale hi5 şi myspace a unor grupuri de susţinere a lui Dumitru Oprea care să cuprindă cât mai mulţi utilizatori din Iaşi şi din Moldova.
-trebuie să facem o forţă de asalt electronică formată din bloguri politice şi sociale care să-l promoveze pe Dumitru Oprea, asta în condiţiile în care PNL şi PSD deja domină blogosfera ieşeană.
-trebuie să facem ca Dumitru Oprea să fie considerat drept candidatul anti-Nichita cel mai activ, cel mai vizibil şi cel mai credibil.
-pentru electoratul dur al fostului PLD, inclusiv pentru studenţi şi pentru cetăţenii cu studii superioare, trebuie să-l scoatem pe Dumitru Oprea cu un discurs de înaltă ţinută culturală.
-trebuie să ieşim în campanie cu soundbite-uri puternice, cuvântul "simplu" nu merge decât dacă vom chema formaţia la Iaşi pentru un concert, cuvintele "schimbare" , "european", "altfel", "inimă" şi "mândrie" sunt materiale de lucru pertinente.
-trebuie să facem cinste cu o bere la Corso lui Paul pentru că ne oferă sfaturi utile şi gratuite pentru campania pe care noi o facem pentru aprox. 100.000 euro.

Când îmi mai vin idei din astea geniale le pun pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu