miercuri, 23 aprilie 2008

Asta da laburist sarac! Blatul lui Tony

Hotnews ne informeaza ca Tony Blair, fostul premier britanic, a calatorit cu trenul fara sa plateasca. Primary source: Daily Mail. It's all over the Internet!

---Partidul Laburist (Regatul Unit)

Partidul Laburist este principalul partid de stânga din Regatul Unit. Este unul dintre cele trei partide importante din Regatul Unit. Partidul se autodefineşte ca partid social-democrat, dar politica sa este de multe ori considerată a fi centristă sau chiar de centru-dreapta. Este membru al Internaţionalei Socialiste.

Sub conducerea lui Tony Blair, Partidul Laburist a ieşit învingător în alegerile generale din 1997. A rămas la putere şi după următoarele două alegeri generale, cele din anul 2001, respectiv 2005.---

La noi, in Romania, nu avem asa ceva. Social-democrat sarac? Prostii!Poate ca Ilici s-ar incadra. Dar el e sarac cu duhul. Sa nu uitam de colectia de tablouri a lui Bombonel, termopanele, ferma de la Cornu.

Boda, politologul, se smiorcaia la Realitatea ca nu intelege de ce PSD nu are niciun lider de stanga autentic. Pai daca umbla cu coruptia in gura...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu