duminică, 20 aprilie 2008

Nesimtirea lui Aurel Dobasu

Am decis sa elimin feedul cu iasiinjura.ro intrucat Aurel Dobasu a trecut de limita bunului-simt. Connaisseurii sa nu uite ca Dobasu a sustinut-o pe Irina Schrotter...
Si Cosmin a decis sa ia atitudine fata de acest comportament golanesc al unui jurnalist care pretinde a concura cu Maica Tereza dpdv moral.

4 comentarii:

  1. Domnule Sava, habar nu am cine sunteti, dar daca tot mi-ati pomenit numele pe diverse bloguri in care m-ati acuzat ca prin folosirea cuvantului "curve" am produs un limbaj de mahala tin sa va raspund ca acum o saptamana rectorul, profesorul,europarlamentarul si candidatul la Pimarie a carui onoare o aparati isi permitea sa foloseasca pe postul de televiziune Tele M cuvantul "bordel". Asadar, eu m-am referit la "curvele" din "bordelul" dumnealui. Considerati cumva ca notiunea de "bordel" e mai frumoasa decat notiunea de "curva"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi măi Sava chiar esti penibil. Aberezi pe blogul ăsta de doi lei, de tipul "ştirilor de la ora 5" pe care lumea intră doar să râdă de prostiile pe care le debitezi. Dragul meu, fiind cinic câştigi audienţă, dar trebuie să ai şi neuroni în bostanul ăla deasupra gâtului. În fine, fiecare are dreptul la opinia lui. Eu am vrut doar să-ţi spun că eşti doxă prost.

    RăspundețiȘtergere
  3. @incomodul: argumentele Dvs. arata stadiul infantil la care v-a adus colaborarea cu tata jurnalistilor corecti din Iasi: Aurel Dobasu. Aveti un discurs de genul "Ba p-a ma-tii". Bine ca sunteti jurnalist cu cheita. Vi se potriveste rolul de minune.
    @anonim: prostii? Ce argumente ai? Asuma-ti o identitate. Semneaza-ti comentariile. De sub umbrela anonimatului pot spune si eu ca Papa e musulman, ca Basescu este femeie, ca maine va ninge etc. Nu caut audienta, nu caut faima, nu caut renume etc. Dar am citit articolul cu perdelele al lui Tolontan si mi-am dat seama ca atitudinea inseamna totul in democratia romaneasca. Ca bombaneala la colt de strada nu influenteaza luarea deciziilor majore.
    Luati lectii de democratie si dup-aia veniti si ma criticati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Sava, in primul comentariu spuneam ca habar nu am cine sunteti. Acum spun cu seninatate ca, oricum, n-am pierdut nimic...Nu doresc o polemica intre mine si dumneavoastra. Consider ca nu ar fi constructiva, mai ales ca dumneavoastra nu sunteti in stare sa constatati ca daca e sa numim ceva "golanesc" atunci nu cuvintele ar merita caracterizarea, ci realitatea din PD-L.
    Si inca ceva: nu am niciun fel de colaborare cu Aurel Dobasu. Am scris acea opinie oripilat fiind de comportamentul celor care cersesc votul in PL-D si l-am rugat pe Aurel sa o publice. Imi pare rau, dar nu pot sa inghit ca pe lista de la Consiliul Local sa fie personaje care pana acum au facut parte din Sistemul National de Spagi.

    RăspundețiȘtergere