miercuri, 23 aprilie 2008

Opinia-ziar serios? Sa fim seriosi! Misterul londonez

Opinia prezinta in ultimul numar un interviu cu Sanda Nicola, angajata TVR care nu facea nimic si primea ditamai salariul.
CITAT
Am considerat de foarte multe ori ca am muncit mai mult decit altii
O.: Ce imagine ti-au lasat romanii din reportajele pe care le-ai facut in strainatate?
S.N.: Foarte buna. Romanii in strainatate muncesc al naibii de mult. Sint extraordinar de draguti unii cu altii, se ajuta. Cind am fost la Londra, se adunasera unsprezece romani, cu tot cu un nou-nascut, erau unsprezece romani care n-aveau intre ei legaturi de rudenie. Fara sa aiba legaturi de rudenie, ei unsprezece au inchiriat o casa, au impartit costurile si se sprijineau unul pe celalalt. Au devenit unul pentru altul familia lor de la Londra. Muncesc foarte mult, sint foarte respectati pentru munca lor, isi traiesc viata foarte frumos si mi-ar placea, am mai zis lucrul asta, sa trimit toti romanii la specializare in strainatate, sa vina acasa si sa aducem cu noi toate aceste lucruri bune.

Observatii
1. Propun sa se acorde si drept de vot nou-nascutilor daca tot muncesc, ca asa reiese din declaratia Sandei Nicola.
2. Prin ce lege se permite in Marea Britanie exploatarea nou-nascutilor? CITAT Muncesc foarte mult, sint foarte respectati pentru munca lor. [cei 11 romani INCLUSIV nou-nascutul).
3. Ce salariu primeste un nou-nascut in Marea Britanie de isi permite sa plateasca chiria? Da' mama n-are? Nici tata? Ptiu, individualismul asta. Cumva nou-nascutii primesc salariu mai mare decat adultii? Se aplica discriminarea pozitiva si in acest domeniu?
4. Al cui este nou-nascutul? Cind am fost la Londra, se adunasera unsprezece romani, cu tot cu un nou-nascut, erau unsprezece romani care n-aveau intre ei legaturi de rudenie.
5. Propun ca fiecare nou-nascut sa-si faca un blog in care sa-si exprime ganguritul, adica nu, parerea ferma legata de logica deficitara a Sandei Nicola.
Update
A venit pe adresa redactiei o observatie de la un cititor fidel: Sigur nou-nascutul era roman? Poate era ungur.
Breaking News
Cititorii au asaltat adresa de e-mail a redactiei cu intrebari care de care mai interesante. Iata cateva.
Nou-nascutul are personalitate juridica, fizica, spirituala sau culturala?- Simona B., studenta la FEAA, 19 ani
Cu cine va vota in toamna?- Dragos V., sociolog, 34 de ani
Cate ore petrece zilnic in fata calculatorului?-Carmen C., psiholog, 41 de ani
Cate tigari fumeaza pe zi?-Sorin O.,medic, prea batran...
Vom reveni la cererea publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu