miercuri, 7 mai 2008

Gogosi calde de la Rectorul Isan



Poza de sus NU este raspunsul scanat. Am taiat partea cu semnatura Rectorului Isan. Voi incerca sa pun din nou scanarea raspunsului pentru ca se vede mult mai bine. Stati aproape.

2 comentarii:

  1. Comentarii pe text
    1. Discutarea cazului Juravle s-a facut in urma discutiilor din Biroul Senatului din 27 martie. Nu in urma cererii mele. Desi Rectorul Isan minte cu nerusinare.
    2. Titulatura oficiala a ASFI este Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi.
    3. Sigla UAIC pusa pe afisul lui Juravle demonstreaza asocierea UAIC cu Miss Cuza.
    4. Faptul ca Irina Schrotter a oferit bani studentilor pentru o actiune cu caracter electoral in cadrul Miss Cuza, arata asocierea UAIC cu o manifestare electorala. Rectorul Isan nu a reusit sa lamureasca acest aspect. Era de asteptat.
    5. Este o nesimtire din partea Rectorul Isan faptul ca nu precizeaza modul in care a tratat aceasta chestiune Comisia de Etica. De ce raspunsul asta in 2 peri nu este semnat de toti membrii Comisiei de Etica?
    6. Nu este precizat daca conducerea ASFI a fost solicitata pentru a emite un punct de vedere. Mai mult ca sigur ca Juravle si-a impus punctul de vedere unor profesori universitari cu ani multi in functii de conducere.
    7. Rectorul Isan nu precizeaza daca au fost sau nu activitati cu tenta electorala la Miss Cuza, eveniment sprijinit cel putin mediatic de UAIC.
    8. Oprea ca membru al Senatului nu a facut nimic pentru a cere sanctionarea lui Juravle. La cateva saptamani dupa Miss Cuza, Schrotter a sarit in barca lui Oprea. Rezulta o explicatie logica pentru tacerea complice a lui Oprea. Dar mai rezulta si ipocrizie si impostura din partea unui om care vrea sa conduca un oras universitar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Paulica, tocmai ai furnizat cel mai cautat material de catre contrafacatorii de documente - semnatura Rectorului Isan. Pe cea a lui Oprea aveam deja oameni specializati in a o face cu manutza lor. Cu Isan a fo` mai greu - pana la tine.

    Multumim.

    RăspundețiȘtergere