miercuri, 14 mai 2008

Vesti proaste pentru sustinatorii d-lui Oprea

Citat:
  1. un iesean Says:

    O, Doamne! Ce diferentza enorma intre discursul domului Oprea si cel al actualului primar. Comparati exprimarea de om inspaimintat al lui Nichita din Ziarul de Iasi de azi si discursul elegant al domnului Oprea. Doamne , nu ne lasa pe mina unui om incult inca 4 ani ca ne prabusim! Haideti ieseni la vot sa-l instalam la Roznovanu pe dl. Oprea.
    p.s pentru cei care cred ca postez din partea cuiva: sint un iesean amarit caruia nu vrea sa-i fie rusine atunci cind spune ca e iesean. AICI.

Materialul clientului
O, Doamne! Ce diferentza enorma intre discursul domului Oprea si cel al actualului primar. Comparati exprimarea de om inspaimintat al lui Nichita din Ziarul de Iasi de azi si discursul elegant al domnului Oprea.

Nu va mai agitati atat, stati linistiti la locurile voastre pentru ca interviurile sunt "servite", nu sunt spontane, raspunsurile sunt elaborate de consilierii GMP ai d-lui Oprea.
Imi pare rau ca va dau eu vestea asta proasta, dar Dumitru Oprea nu-si plateste laudatorii pe articol, ci practica plata cu ora. Deci continuati sa scrieti, poate poate veti reusi sa-i reduceti la tacere pe cei care posteaza critici pertinente la adresa tovarasului, scuzati, domnului profesor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu