luni, 2 iunie 2008

Dumitru Oprea a imbolnavit studentii

In iarna lui 2006, cursurile din Corpul E al Universitatii s-au desfasurat intr-un frig cumplit datorita lipsei de interes a fostului rector Oprea pentru a asigura conditii de studiu decente pentru studenti.

Cursurile care aveau loc in Corpul E de la Cuza au fost suspendate din cauza frigului
Publicat de Roxana | Tuesday, 21 November 2006 |


De ieri, toate cursurile care se tineau in Corpul E al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi (UAIC) au fost suspendate.
Decizia a fost luata de conducerea facultatii dupa ce studentii si profesorii lor s-au plins ca ingheata de frig in salile de curs. Cladirea de la Fundatie nu este in acest moment conectata la nici o centrala termica. Racordurile cu fosta centrala au fost intrerupete cind s-a darimat corpul F si a inceput constructia noului camin.
Studentii care invata aici, majoritatea de la Facultatea de Litere, vor veni la scoala sambata si duminica pentru a recupera cursurile suspendate. "Nu vrem sa mergem la cursurile din E-uri pentru ca e frig, dar nici sa venim la scoala sambata nu e placut. Poate ar fi trebuit sa se gaseasca totusi sali libere in cursul saptamanii si sa se tina cursurile", a declarat Loredana Piuleac, studenta in anul al II-lea la Facultatea de Litere a UAIC.
Pentru ca nu se stie inca o data exacta cand centrala termica a corpului E va fi racordata la reteaua de gaz, la afisierul Facultatii de Litere se vor afisa astazi conditiile de recuperare a orelor din zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri. Studentii si cadrele didactice pot stabili, de comun acord, alte date pentru recuperarea orelor, in functie de salile libere din celelalte corpuri ale universitatii.
Studis


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu