joi, 25 septembrie 2008

Ce s-a intamplat ieri cu Romania? Alooo!

Lui Basescu i se pare ca Hotararea de Guvern de decupare a colegiilor uninominale nu este legala. I se pare...
Auziti, domnule Presedinte, cand Dumneavoastra erati ministrul al Transporturilor in Guvernele neocomuniste de dupa 1990 si erati coleg de partid cu tov. Ilici, eu decupam bucatele de hartie la camin si faceam din ele vaporase si le vindeam pe nimic prietenilor cehi.
Buun, deci va fi declarata neconstitutionala Hotararea de Guvern de decupare a colegiilor uninominale. Si noi, astia care ne mai aducem aminte ca trebuie sa mergem la vot, cand, unde, cum, cu cine si de ce votam pe 30 noiembrie?
Dar cum se face ca PD-L este cel mai putin pregatit pentru tipul asta de scrutin? PSD si PNL sunt gata, gata sa faca o perversiune politica (again). Un guvern socialist-liberal.
Presedintele Basescu spune (ameninta?) ca-si va concedia consilierii juridici daca uninominalul va fi declarat legal. Buuun, deci daca nu mai ramane niciun consilier la Cotroceni asta inseamna ca Nuti va putea sa-l viziteze si ziua in amiaza mare?
Superman Tariceanu vine sa salveze clasa politica amenintata de Basescu cu listele (???!!!). Planul B
Parerea mea este ca fie Basescu a trecut pe alcool de contrabanda, fie Felix Tataru a inceput sa bea vin (sau sprit).
Afurisitii astia care nu merg la vot...Mama voastra de nerecunoscatori. Nu apreciati eforturile de reformare a clasei politice. Majoritatea tacuta, fostii CDR-isti, romanii plecati in strainate, mortii de pe listele electorale, minorii, infractorii. Astia ar trebui sa voteze.
Desteapta-te, romane! A, nu. Alarma falsa. Nu s-a schimbat nimic. Chiar NIMIC. Trageti perdelele, oameni buni, si somn usor. Erau niste muste care bazaiau duplicitar langa geamul cu zoaie.
Dar daca continuati sa doriti sa votati din sadism, veti gasi intotdeauna un sondaj pe blogul meu.

LATER EDIT
La altii e cam la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu