joi, 25 septembrie 2008

Domnule Florin Ghetau, faceti cumva stiri furand de pe blogul meu?

http://paulsava.blogspot.com/2008/09/catalin-ivan-pregateste-un-colegiu.html
Catalin Ivan pregateste un colegiu uninominal pentru Daniel Matasaru. Nu stiti de la mine.
Terinte nu mai opereaza...politic. Pacat. In rural un Terinte face cat 3 de Matasaru.Anyway, pe blogul lui Catalin Ivan, plangaciosul de neeuroparlamentar, Matasaru promitea ca la toamna va fi coleg in campanie cu Ivan.Am mai ghicit-o si cu Felix GMP, mai tineti minte?

Tot pe listele PSD-PC din judetul Iasi ar putea candida Daniel Matasaru, actualul sef al filialei municipale iesene a PC, fost candidat la sefia Consiliului Judetean la alegerile locale din iunie. AICI
Chestia cu candidatura lui Matasaru este incadrata de declaratiile a 2 lideri ai Aliantei PSD-PC Iasi. Daca ar fi zis Baciu de Matasaru, ati fi scris. Daca ar fi spus sen. Terinte de Matasaru, ati fi scris.
Plus ca toate stirile politice locale din JdE sunt semnate. P-asta cu Enache cine a scris-o?

Si daca scrie cineva ca Daniel Matasaru va candida in Copou impotriva Cameliei Gavrila si ca GMP il va ajuta pe Carlan si nu pe Oprea pentru ca colegiul lui Oprea e mai usor (relativ), am sa ma supar tare tare.

Pe colegiul de deputati care cuprinde Copoul si Pacurari-ul nu va candida din partea PSD-PC nici Nani, nici Iacoban, nici Enache, nici Ivan. Va fi MATASARU. Ar fi si o mutare inteligenta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu