vineri, 11 decembrie 2009

Am revenit!

După o lungă absenţă am revenit în blogosferă. Lipsa timpului liber nu-mi mai permite să mă mai ocup aşa de intens de blogging. Chiar şi aşa, nu mă pot separa total de această pasiune.
În primul rând, lucrez la stat, profesor de engleză undeva lângă oraşul Roman. Colegii sunt de treabă, iar copii frumoşi şi isteţi. Am ore în fiecare zi (L-V), uneori numai dimineaţa, în alte zile de dimineaţă, de la 10, până după-amiaza, ora 17. În fine, cam atât despre aspectul ăsta, nu insist că nu e prea mare veselie.
Aproape că am uitat de twitter dar m-am reobişnuit rapid.
Am reînceput să citesc bloguri, vreo 3 din Iaşi, două din Roman şi unul din Bucureşti, alt oraş sau străinătate. Maxim 8 bloguri dacă mai pot citi acum zilnic. Timp n-am, răbdare nici atât.
Trebuie să spun că mă supărasem pe cineva care se dădea şi încă se dă specialist în blogging la teve. Mi-a trecut de mult timp deşi am văzut că unii l-au criticat dur şi argumentat.
Joia trecută mi-am rupt piciorul câlcând strâmb (lăsaţi glumiţele şi jocurile de cuvinte) aşa că sunt "consemnat" la domiciliu vreo o lună şi jumătate. Cea mai serioasă doză de ghinion de care am "beneficiat" vreodată.
Ca noutate absolută, nu mai citesc miile de bloguri politice pe care le citeam înainte. M-am reorientat spre bloguri cu trafic mic, cu stil personal, haios şi naiv chiar. Rămân abonat pentru bloguri sociale, artistice-culturale (filme, cărţi, teatru). Citesc din ce în ce mai rar bloguri scrise în engleză, franceză sau germană. Iarăşi din cauza timpului.
De când am "înotat" ultima dată în blogging, am impresia că se scrie mai rar dar mai bine şi cu mai mult conţinut. Lumea înjură mai puţin şi unii au început să gândească logic.
Da, un pic de dor tot îmi este de Iaşi. Quasar-Copou-studenţi.
Vă las în compania trailerului unui film din Noua Zeelandă, numai bun de văzut când vreţi să vă iluminaţi spiritual.

Un comentariu:

  1. Să te însănătoşeşti grabnic!
    Fără glumă, poate te porneai pe un drum greşit? :)
    Aşa, ai un prilej să stai acasă, să-ţi reevaluezi planurile, să-ţi cântăreşti bine deciziile :)

    RăspundețiȘtergere