marți, 2 februarie 2010

Zoso a devenit un fel de Băsescu

Cu cât îl critică mai mulţi şi mai des pe zoso, cu atât el poate poza în victimă sau în antrenorul care nu e înţeles de jucători. Zoso are un talent formidabil de a răsuci cuţitul în rană. Acuma, eu nu ştiu exact dacă în unele chestiuni în care el se dă onest el chiar este onest, gen ftw.ro, dar Petrică tot striga Lupul şi lupul chiar a venit. Adică deşi puteam avea o oarecare reţinere faţă de ceea ce face sau spune zoso, totuşi unele din argumentele sale lovesc adânc.

De exemplu, sunt de acord cu el cel puţin în chestiunea promovării în haită pe ftw.ro. Mai metaforic spus, zoso insinuează că nu e normal să-ţi voteze amicii bloggeri un articol despre şosete murdare sau despre ultima gură de apă pe care ai luat-o. Dacă zoso cere calitate, atunci sunt de acord, dar calitatea e stabilită de cititori, că doar un blogger nu va spune niciodată ca articolul său despre şosete murdare este nul.

Îmi cer scuze că par să-i iau apărarea lui zoso dar eu tot nu sesizez două, hai să zicem una, diferenţe între el şi visurât.

Să nu uităm că Băsescu a câştigat alegerile cu tot cu presa defavorabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu