sâmbătă, 20 martie 2010

Ţăranul venit la oraş...PAMFLET

Discutam acum ceva vreme despre relaţia dintre blogosferă şi site-ul de socializare HI5.

Unii dintre posesorii de cont pe HI5 au migrat înspre blogosferă. Fenomen din care n-are nimeni de câştigat dar este doar una din libertăţile pe care le oferă Internetul.

Tot observ de ceva vreme acţiunile în blogosferă ale unui "ţăran." Acest ţăran este posesor de bloguri. Comentează în draci. Foloseşte replici moromeţiene. Se crede revoluţionar şi vorbeşte urât, jigneşte fără discriminare. Problema e că, pentru a plăcea unor anumiţi bloggeri pe care îi venerează, a început să devină intolerant şi abuziv. Sunt unii bloggeri cărora le place să adune o masă de comentatori şi adulatori. Dacă se nimereşte ca cineva să critice pe marele blogger, această masă de imigranţi de pe HI5 sar ca lupii pe internautul care nu respectă linia oficială sau neoficială a comentariilor.

Am pus mare speranţă în acest ţăran. I-am permis multe din perspectiva diferenţei mici de vârstă.

Vreau să vă întreb: de când aveţi bloguri, cât de des aţi mai intrat pe contul vostru de HI5? Pentru că teoria mea se va dovedi adevărată dacă veţi recunoaşte că aţi dezvoltat o pasiune pentru blogging cel puţin la fel de mare ca pentru HI5 şi că socializarea pe HI5 nu vi se mai pare la fel de interesantă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu