luni, 10 mai 2010

Suntem nişte proşti

Noi, bugetarii prost plătiţi, suntem nişte proşti şi suntem grei de cap deoarece nu acceptăm cu seninătate măsurile bine-gândite de reducere a veniturilor salariale pentru toţi bugetarii.

Eu accept că sunt un prost pentru că nu prea înţeleg cum acest preşedinte ales de românii din Paris care au votat unul la 43 de secunde poate să modernizeze actuala Românie unde până şi paznicul de la Ministerul Transporturilor este membru PDL.

Slavă Domnului că banii pe care ni-i va lua Boc se vor duce pentru investiţii reale şi durabile în infrastructură.

Slavă Domnului că Inspecţia Muncii care a pierdut peste 40% din personal s-a apucat acum să-i caute pe sărmanii de patroni care nu angajează la negru şi care plătesc impozite pentru toţi banii rulaţi prin firmele astea.

Mulţumesc Poliţiei Române că-mi spune că nu fumatul este periculos pentru sănătate, ci fumatul de ţigări de contrabandă. Bine că-mi recomandă Vasile Blaga să fumez ţigări cu timbru românesc pentru ca Ministerul de Interne să nu mai cumpere Loganuri de 70.000 euro ci rachete spaţiale casate de ruşi cu vreo 10 milioane de euro bucata.

Mulţumesc lui Băsescu că mă simt mai sigur cu avioanele americane pe care le vom plăti cu bani puţini. Chiar era mare nevoie să alocăm atâţia bani pentru cheltuieli militare.

Bine că-s om de paie, prost şi neinformat şi care crede în Zeus. Sindicatele o fi un fel de Hades, cum ar fi plotul la Clash of the Titans.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu