vineri, 16 iulie 2010

Membru de vază al PD-L Roman tolerează şi încurajează evaziunea fiscală

Piaţa Mare din Roman
Sectorul produse agricole
Producătorii şi AF-urile (comercianţii etc.)
Membrii AF-urile fură permanent la cântar.
Eu înţeleg că producătorii nu-mi dau chitanţă pentru un kilogram de roşii şi unul de morcovi. Dar de ce nu se aplică legea în ceea ce priveşte AF-urile? Ele sunt obligate să elibereze chitanţe, bonuri fiscale.
AF-urile din piaţă vând pepeni turceşti spunând că sunt de Dăbuleni.
Sunt oare toţi producătorii din piaţă în legalitate? De ce nu sunt afişate la toate tarabele certificatele de producător?
Atâta timp cât Direcţia Pieţelor nu a luat vreo măsură pentru a obliga AF-urile să se fiscalizeze şi să renunţe la a mai fura la cântar, am curajul să spun public că şefa de la Direcţia Pieţelor ia şpagă de la AF-uri ca să închidă ochii la toate aceste ilegalităţi. Unde sunt poliţiştii comunitari responsabili de piaţă? Ei de ce nu iau măsuri? Fiscul de ce nu sancţionează AF-urile? Chiar nu a făcut nimeni reclamaţie scrisă?
Vă daţi şi voi seama cine este acest "membru de vază al PD-L Roman" care "tolerează şi încurajează evaziunea fiscală".
Totuşi oamenii de la chioşcurile vizavi de Hală îţi eliberează bon fiscal, şi sunt tot AF-uri, nu? Şi tot fructe din import vând şi ei.

2 comentarii:

  1. Eu nu stiu pe nimeni sa elibereze bon fiscal in piata, in afara de alimentare. Si cred ca stiu ce spun, din moment ce locuiesc in zona. Anyway, de ce nu-i reclamam pe astia? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Atata timp cat autoritatile stiu de treaba asta, de ce sa facem noi presiuni pentru respectarea legii? Ar trebui sa se implice: Primaria, Directia Pietelor, Politia Comunitara, Fiscul etc. Aici cred ca e vorba de spaga si incompetenta. O combinatie exploziva!

    RăspundețiȘtergere