miercuri, 29 septembrie 2010

Mitingul poliţiştilor- ipoteza folosirii SRI ca imitator al SS-ului nazist

Incendierea Reichstagului a fost pusă la cale de nazişti pentru a justifica arestarea opozanţilor comunişti.
Anul trecut, în timpul protestelor de la Chişinău, punerea steagului României pe clădirea Parlamentului moldovean a fost regizată de Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova şi a fost ordonată de Voronin pentru a arăta Uniunii Europene că România s-a amestecat în afacerile interne ale Republicii Moldova.

La mitingul poliţiştilor de vinerea trecută, SRI a infiltrat agenţi provocatori care au ajuns în primele rânduri. Agenţii purtau arme. Se ştie că astfel de mitinguri, manifestaţii, proteste sunt filmate totdeauna de serviciile secrete. La ordinele preşedintelui Băsescu, SRI a creat o diversiune pentru a decredibiliza demersul poliţiştilor. Pentru că se ştia că mitingul va fi filmat, agenţii SRI au fost plasaţi la loc vizibil pentru a apărea pe peliculă. Evident că uniformele de poliţişti tot de către SRI au fost furnizate.

Rezultatele diversiunii Băsescu-SRI:
-populaţia s-a speriat de poliţişti, i-a condamnat, şi-au pierdut sprijinul moderaţilor
-ministrul ostil Blaga a fost înlăturat
-conducerea Ministerului de Interne a revenit unui slugoi de-al lui Băsescu
-şefii de la Interne au fost convinşi să acţioneze cu mai multă fermitate
-posibilitatea ca poliţiştii să fraternizeze cu populaţia în cazul unei revolte populare a fost redusă semnificativ
-puterea prezidenţială s-a întărit.

Eu cred că la următoarele proteste mai înflăcărate, incidentele violente vor fi provocate, regizate şi controlate tot de către SRI, care acţionează din decembrie 2009 ca poliţie politică.
Nu populaţia îl poate înlătura pe Băsescu, ci serviciile secrete româneşti, Poliţia, Armata şi PDL!
Dacă propunerea de înlăturare a lui Băsescu nu beneficiază de acordul şi participarea serviciilor secrete româneşti, a Poliţiei, a Armatei şi a PDL, moţiunea de cenzură este nulă. La fel şi demersul PSD-PNL-UDMR-PC de suspendare a lui Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu