duminică, 10 octombrie 2010

După plecarea lui Remus Cernea, Partidul Verde a devenit un partid de extremă-dreaptă căruia nu i-ar fi ruşine să se asocieze cu Noua Dreaptă

Mi-au ieşit ochii când am început să citesc acest interviu.

Antonio Momoc foloseşte un limbaj care se regăseşte clar în propaganda formaţiunii politice ilegale, Noua Dreaptă. Atrag atenţia, în mod special, asupra faptului că Antonio Momoc şi-a găsit vocaţia ecologistă după plecarea lui Remus Cernea şi la sfaturile lui Val Vâlcu, jurnalist la Puterea şi invitat cvasi-permanent la Realitatea, totodată agent de influenţă al Păpuşarilor.

Antonio Momoc contrazice absolut toate punctele de vedere ideologice prezente în documentele oficiale ale Verzilor Europeni:

-drepturile minorităţilor sexuale
-raportul Stat-Biserică
-dreptul neîngrădit de a candida la o funcţie publică
-preocuparea pentru probleme de mediu naţionale

Nici sub conducerea lui Remus Cernea Partidul Verde nu mergea suficient de bine pe principiile de stânga ale ecologiştilor, dar acum cred că culoarea verde din însemnele PV înseamnă neolegionarism.

Păcat...

Un comentariu:

  1. Pai are dreptate omul ce zice acolo in interviu. RC a facut dintr-un partid ecologist un partid antireligios, cvasianarhic care nu a facut NIMIC pentru mediul inconjurator.
    ND a facut mai multe, macar aia planteaza copaci, curata parcuri etc. Deci din punct de vedere ecologic ND este mai puternic decat partidul verzilor asta cu toate ca e o formatiune mult mai mica.
    ND e ONG nu partid, asa zic ei.
    In plus cum ai tu dretul sa iti exprimi liber ideologia politica asa au dreptul si comunistii si fascistii, si toata lumea. Nu poti sa zici ca sustii libertatea de opinie si gandire insa anumite gandiri trebuie pedepsite pin lege.
    De ce este ilegal Noua Dreapta ca vad ca nu se leaga nimeni de ei?

    RăspundețiȘtergere