luni, 4 octombrie 2010

Vă spun un secret, dar nu-l ştiţi de la mine.

Toţi politicienii de la PDL, PSD, PNL pe care îi vedeţi la televiziunile centrale au un discurs trasat la Bucureşti de Departamentele de Comunicare ale partidelor.

Fiecare comunicator al celor 3 partide primeşte un punctaj, adică o listă de subiecte de interes şi de puncte de vedere oficiale ale partidului care trebuiesc promovate public.

Dar, la nivel local, la televiziuni, este râsul din lume.

La Roman:

-avocatul-parlamentar IC (PSD) vorbeşte în acelaşi minut şi despre salariile bugetarilor şi despre FMI şi despre alianţa la nivel local dintre PSD şi PNL

-afaceristul-parlamentar MN (PDL) abordează dintr-un foc, ignorând cu impertinenţă întrebările jurnalistei de la TV TopAll, subiecte precum felul în care Guvernul Boc încurajează mediul privat, deficitul bugetului de pensii, necesitatea de a închide şcoli (nu spune de ce), impozitul forfetar care a afectat doar pe speculanţii imobiliari, evaziunea fiscală care a fost diminuată de Guvern.

Apariţiile televizate ale politicienilor din tot spectrul politic au devenit un monolog absurd în care un surd (politicianul) discută cu un bolnav aflat în comă (bugetarii şi mediul privat).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu