vineri, 7 ianuarie 2011

Unde s-au dus banii noştri?

Suntem sute de mii de bugetari care au pierdut la salariu de când cu reducerea de 25%. Ce a făcut guvernului piticaniei cu banii noştri? Eu nu văd să fi făcut ceva util ţării. Au distribuit banii clientelei de partid care îi va arunca înapoi pe piaţă în anul electoral 2012.
România este foarte tăcută zilele astea. Nu mă interesează politicienii. Şi poporul german a fost tăcut când Hitler a preluat puterea. Ba chiar l-au aclamat ca pe un salvator. La fel şi cu Marinerul.
Toată lumea stă pitită după perdea şi aşteaptă ca nişte oameni nevinovaţi să fi e omorâţi din cauza unor masive proteste anti-guvernamentale. Armata şi poliţia sunt de un servilism greţos faţă de decidenţii politici. Ne plângem, poate unii, că n-a fost libertate pe vremea lui Ceauşescu, dar acum sunt foarte mulţi oameni care ALEG să fie sclavi. Victimele regimului portocaliu neonazist îşi iubesc torţionarii.
În 2012, PD-L va câştiga sigur alegerile parlamentare deoarece nici până atunci populaţia nu va înţelege că aceste măsuri de reduceri bugetare au fost praf în ochi aruncat cu tupeu de politrucii PD-L. Dacă şi în 2012 PD-L va câştiga alegerile sau va intra în Parlament de pe locul 1-2-3, înseamnă că populaţia merită să sufere de 10 ori mai mult.
În aceste condiţii, deoarece Statul nu mai este legitim, consider că am dreptul să mă împotrivesc prin orice mijloace abuzurilor. Nesupunerea civilă, sub toate formele...

Un comentariu:

  1. Hai sa iti dau un indiciu despre locul in care se duc banii nostri : http://claudiu-savu.blogspot.com/2011/01/economie-la-sange.html

    RăspundețiȘtergere