luni, 16 mai 2011

Bizar

Am văzut că au fost alegeri recente cu scandal la PNL Roman.
M-a surprins să văd că 2 liberali cu un discurs vitriolic anti-PDL (discurs care merge ca uns la sufletul meu) s-au certat: Dorin Ursărescu, şef PNL Neamţ, şi Dan Pricope, şef TNL Roman.
Pe Dorin Ursărescu nu-l cunosc personal, dar pe Dan Pricope îl ştiu de la şedinţele de sindicat FSLI şi mitinguri anti-Guvern.
Nu ştiu exact care sunt problemele reclamate (şi justeţea lor) de Dan Pricope, dar sper ca Dorin Ursărescu să nu-şi fi concediat consilierul politic care l-a sfătuit să atace pe primarul PDL de Roman pe chestiunea Bibliotecii.
Sper ca Dan Pricope să nu fi trădat cauza şi să fi devenit agent de influenţă PDL, dar schimbarea lui Emil Pericică, fost şef PNL Roman, cu domnul Stan, trebuie să aibă nişte motive strategice bine gândite.
Evident că n-ar fi de condamnat dacă Dan Pricope ţinteşte deputăţia sau altă funcţie publică.
Sper ca Dorin Ursărescu să înţeleagă că alegerile de la anul nu pot fi câştigate fără coagularea unor tineri în jurul unui seniori liberali bine ancoraţi în realitate. PDL are şanse minuscule să păstreze primăria vreunui municipiu sau oraş din Neamţ.
Sper ca totul să se rezolve cu bine la PNL Roman, iar agenţii de influenţă ai PDL să fie depistaţi şi excluşi din organizaţie.

Uneori nu contează cantitatea mesajelor politice, dar mai ales calitatea acestor mesaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu