joi, 10 aprilie 2014

Ţara lui Iulian nu este Ţara lui Marian.

Pentru cei care nu ştiau, Iulian de la "Iulian deszăpezeşte Bucureştiul" promovează imaginea OMV Petrom, companie petrolieră vinovată de moartea unui biet copilaş.
Profitând de capitalul de imagine acumulat cu ajutorul reţelei sociale Facebook şi a presei naţionale, după campania "Iulian deszăpezeşte Bucureştiul" când a atras atenţia românilor asupra incompetenţei autorităţilor şi lenei bucureştenilor în ceea ce priveşte curăţarea de zăpadă a căilor de acces, acest tânăr student a acceptat să promoveze imaginea OMV Petrom în cadrul conceptului ipocrit de CSR (Corporate Social Responsability). Aceeaşi companie petrolieră OMV Petrom se face vinovată de moartea unui băieţel de 10 ani, Marian Furcelea, care avea viitorul în faţă, şi a cărui copilărie a luat sfârşit ca urmare a neglijenţei OMV Petrom.
Domnule student Iulian, să-ţi fie ruşine că ai profitat de speranţele românilor în tine pentru a spăla imaginea unor criminali.
Atât Iulian, cât şi acest tânăr dârz sunt din acelaşi oraş ca şi mine, municipiul Roman din judeţul Neamţ. Dar ce diferenţă de moralitate...
Ţara lui Iulian nu este Ţara lui Marian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu