duminică, 25 octombrie 2015

Bucăţi din nimicuri

Oprea o susţine pe Kovesi. Iohannis e mulţumit de Kovesi. Americanii o sprijină pe Kovesi.
Hellvig continuă linia pro-SUA de la George Maior, Mihai Răzvan Ungureanu spune de îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia. Juncker spune de îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia. Iohannis are legături bune cu Juncker.
Digi24, B1 TV-Mănăstire, Ziuanews, Naşul şi Comisarul atacă puternic pe Oprea, loviturile ricoşează în instituţiile controlate, teoretic, de Iohannis.
Udrea dă semne de slăbiciune, recunoaşte că banii furaţi s-au dus la partidul lui Băsescu.
Băsescu a fost jupân peste servicii.
Comisarul dezvăluie că Băsescu i-a propus lui Oprea topirea UNPR în PMP. Oprea nu a acceptat.
Odată plecat Oprea de la guvern, cresc şansele să cadă guvernul prin demisia lui Ponta.
Oprea acuză o serie de atacuri sponsorizate din afara ţării, Dragnea acuza atacuri sponsorizate din afara ţării în timpul bătăliei cu Rovana Plumb pentru şefia interimară a PSD. Rovana Plumb, lobbist plătit de Puterile vestice
Oprea la şpriţ cu Dragnea dezvăluie conţinutul informărilor SRI către vicepremierul României.
Blaga spune că nu face alianţă cu Băsescu. Băsescu spune: Nu-mi trebuie, elimin UNPR.
Lumea Justiţiei, Antena 3, Realitatea şi România TV se poziţionează de partea guvernului, neacoperind un subiect vulnerabil pentru credibilitatea coaliţiei.
Concluzii
1. Băsescu i-a arătat pisica lui Oprea pentru a forţa căderea guvernului prin moţiune de cenzură şi organizarea de alegeri anticipate care să aducă PMP pe un loc 3. Prima dată nu i-a mers, acum forţează nota cu activiştii controlaţi de oamenii lui din servicii.
2. Udrea a dat din casă, îi este frică sau s-a săturat de drumurile la DNA, spune de banii pentru partid, procurorii nu vor s-o asculte, indirect spune şi de Băsescu. Băsescu are nevoie să se întoarcă la butoane pentru a bloca inculparea şi arestarea lui.
3. Lupta dintre SRI şi SIE continuă prin declaraţiile contradictorii ale şefilor privind politica externă.
4. Soarta lui Dragnea e în mâinile trinomului care serveşte un alt stăpân. Lobby-ul corporatist american încă nu l-a sunat pe Iohannis pentru a pune o vorbă bună pentru Băsescu.
5. Penalii de la Putere şi penalii din PMP au nevoie de reluarea legăturilor mafiote.
6. Orice opozant al lui Kovesi va fi tratat drept inamic de-al SUA. Asta dacă nu cumva ea va fi înlăturată prin promovarea într-o altă funcţie de interes intern sau extern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu