sâmbătă, 19 decembrie 2015

Sprijin pentru terorism sub umbrela SRI

Însă dovada colaborării şi protecţiei pe care i-o ofereau serviciile secrete române teroristului sirian a apărut de abia la începutul anului 2006. Presa locală şi centrală au făcut referire în mai multe articole la “o nota SRI“ care arăta ce trecere are Omar Hayssam la serviciile secrete din Romania şi la şefii acestora. Documentul era de fapt o “fişă INF” însoţită de informaţia de primă sesizare (IPS) din august 2001, care avertiza încă de atunci despre legăturile lui Omar Hayssam cu teroriştii, dar şi despre relaţiile apropiate cu reprezentanţii Guvernului sau ai serviciilor secrete. În anul 2005, cu ocazia răpirii jurnaliştilor români la Bagdad, Omar Hayssam a fost arestat şi judecat pentru constituirea unei asociaţii, în scopul săvârşirii de acte de terorism şi finanţare a acesteia. Textul informaţiei de primă sesizare a fost scris pe baza relatărilor informatorului A009, infiltrat în cercul de prieteni şi parteneri de afaceri ai lui Omar Hayssam şi confirmate de sursa secretă “Sanda”. Povestea se referă la afacerile cu lemn pe care Hayssam şi apropiaţii săi le aveau în Valea Doftanei şi despre legăturile dintre grupul arabilor şi rudele fostului şef SRI Câmpina, Savu. Faptele relatate sunt deosebit de grave şi aduc atingere siguranţei naţionale. Ofiţerul coordonator de la Secţia Judeţeană de Informaţii Prahova face referire clară în „fişa INF” la un grup de arabi din care făcea parte şi Hayssam, ce avea legături cu mai multe organizaţii teroriste cunoscute, precum Hamas, Jihadul Islamic, Fraţii Musulmani. Pe baza pilelor de la SRI, Hayssam, Mahmud Akeel, împreună cu alţi arabi se ocupau cu activităţi economice ilegale. Cele mai importante erau afacerile cu lemn.
Statul mafiot reprezintă o structură parazitară, infiltrată în cadrul unui stat de drept, pe care-l subminează pînă la anihilare.
Statul mafiot se hrăneşte din informaţiile şi energiile statului de drept, pe care le deturnează prin intermediul reprezentanţilor săi, infiltraţi în structurile de conducere şi decizie ale statului de drept.
Statul mafiot îşi bazează existenţa atât pe manipularea mediatică a populaţiei, cât şi pe teama infiltrată în rândul celor care i-au sesizat existenţa şi puterea de influenţă.
Statul mafiot impune o dublă conducere şi coordonare a statului de drept, respectiv:
- una oficială;
- alta subversivă.
Statul mafiot se organizează, treptat, la nivelul tuturor structurilor componente care alcătuiesc structura statului de drept.
Statul mafiot se manifestă prin:
- instaurarea şi proliferarea corupţiei;
- instalarea şi proliferarea traficului de influenţă.
- până la nivelul la care ajunge să sufoce efectiv funcţionarea normală şi firească a statului de drept.
Statul mafiot se dezvoltă şi se extinde pe măsură ce reprezentanţii săi pătrund şi acced în conducerea:
- instituţiilor de conducere a statului de drept;
- instituţiilor publice ale statului de drept;
- partidelor politice;
- organizaţiilor civice;
- altor instituţii şi organizaţii în care se pot manifesta eficient în favoarea expansiunii şi întăririi statului mafiot.
Statul mafiot, la o anumită stare de dezvoltare şi expansiune, ajunge să colaboreze conspirat şi subversiv cu alte state mafiote sau organizaţii internaţionale subversive de tip mafiot sau masonic.
Statele mafiote ajung să se organizeze, la nivel internaţional, în reţele internaţionale mafiote, pentru a-şi proteja reciproc interesele, pe căi specifice, în cazul în care unul din statele mafiote asociate ajunge în pericol de a-i fi diminuată puterea sau chiar de a fi anihilat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu