marți, 31 octombrie 2017

Conserve marinate

Mă recunosc vinovat de a citi toate prostioarele care apar pe Comisarul, Lumea Justiției și alte fițuici securistice.
Am făcut greșeala de a salva pe calculator plângerea trădătorului de țară din SRI Adrian Radu împotriva ordonanței de clasare din dosarul nr. 5/P/2015 de la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.
Uitați-vă, oameni buni, ce scrie dobitocul de ofițer SRI Adrian Radu: ”Pe cale de consecinta, fata de aceste repere legislative, subzista obligatia SRI de a-l informa pe Presedintele Romaniei, anterior semnarii decretului de numire in functie a procurorului sef de directie, cu date desprevulnerabilitatea cu implicatii asupra functionarii institutiilor statului generate despre faptele de coruptie savarsite de procuror in anul 2011 in calitate de secretar de stat la Ministerul Justitiei, membru in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP.”
1. De unde știa Adrian Radu de conținutul informărilor SRI către Președintele României?
2. De unde știa Adrian Radu că SRI a informat despre Alina Bica, dar nu și pe Președintele României?
3. Pe cine a informat SRI în ceea ce o privește pe Alina Bica?
4. A fost informat, în vreun fel, Președintele României despre Alina Bica? Dacă da, de către cine și cum?
5. Adrian Radu, prin specificul muncii (compartimentarea informațiilor) și nivelul de acces la documente clasificate, avea dreptul să cunoască conținutul informărilor care plecau de la SRI sau care erau trimise la Președinție?
6. Există excepții referitoare la beneficiari de la comunicarea unor informații precum cele privitoare la Alina Bica?
7. Cum au fost deschise dosarele penale privitoare la Alina Bica, ANRP? Nu pe baza unor informări venite de la SRI?
8. Pe ce tip de mandat a obținut informații SRI privitoare la ANRP? Corupție? Securitate națională?
9. De ce comisia parlamentară de control a activității SRI nu a cercetat chestiunea?
10. Face parte Adrian Radu alături de alți SRI-iști dintr-o rețea paralelă subordonată personal lui Băsescu sau unei Puteri Străine? Ce au ei de câștigat? Au rămas ei într-un SRI parazit?
Nu se mai vorbește nimic despre implicarea lui Băsescu în jefuirea României. În schimb, s-au aruncat tot felul de fumigene pe tot felul de canale de propagandă: ba imigranții, ba Soroș, ba Hexi, ba Blec Chiub. Băsescu plânge cu lacrimi de crocodil pe tema lui Adamescu, care era legat de nu știu ce ambasador SUA, care a plătit nu știu ce reuniuni cu jurnaliști și securiști, care a uns lobby-ul american să ne dea una peste ceafă cum că a deviat lupta anticorupție de la ăia răi la toți corupții. Iar tot așa cum Băsescu e spălat de dosare, așa și Voiculescu e spălat cu clor, doar doar n-o mai mirosi a parvenit pe filiera DIE-Crescent-Dunărea. Băsescu și Voiculescu au identificat un inamic comun.
Să înțelegem un lucru: nu există corupți în România, ci există o procuroare nemiloasă care bea dimineață la cafea lacrimi de politician nevinovat obținute la Beciul Domnesc.
Așa să fie? Sau Băsescu și sponsorii săi sunt dispuși să arunce în aer România pentru a păstra Statul Mafiot Securist?

Un comentariu: