joi, 5 octombrie 2017

Totul merge așa de rău în România...

Și este loc de mai rău. Una din cauze este lipsa de patriotism a ofițerilor de informații din SRI, Interne, SIE și Armată, proveniți din structurile ceaușiste și formați după chipul și asemănarea celor care au cunoscut glorie înainte de 1989. Spre deosebire de ei, eu sunt patriot 24/7, eu nu am jurat credință clasei politice corupte.
Acești mercenari, de multe ori analfabeți și amorali, perpetuează degradarea generală a societății românești.
De exemplu, un anume șef de cabinet al PM Tudose este legat ombilical de SRI, un anume secretar de stat este șeful Școlii Doctorale a SRI, un anume fost director al SRI este preș la Coaliția Națională pentru ”Modernizarea” României. Toți sunt piese într-un angrenaj menit a provoca instabilitate în țară, asemănător scenariilor din Piața Universității-București.
Citesc o dezvăluire-bombă recentă, de care eu știam de vreo 10 ani, cum că cei 25.000 de ofițeri SRI și-au creat rețele de turnători din toate domeniile vieții publice și private.
Când se va recunoaște public faptul că toate serviciile de informații din România au recrutat colaboratori din rândul procurorilor, judecătorilor și politicienilor, vom fi confruntați cu spectrul unei tranziții-fantomă din 1989 încoace: de la statul comunist securist la statul postcomunist securist. Poporul german și-a recunoscut vina de a fi dat țara pe mâna unor descreierați din jurul lui Adolf Hitler.
Perdelele de fum din ultima vreme lansate de diverși agenți de influență au rolul de a-l proteja pe cel care a lucrat 10 ani cu mafia securisto-politică, Traian Băsescu. Băsescu este dictatorul pe care continuăm să-l iubim. Alături de care ne vom pierde și ultima fărâmă de demnitate națională.
În 2000, Liviu Dragnea pleca din PD și ajungea la PSD. În 2001, Traian Băsescu devenea președintele PD. Ambele partide, PD și PSD (pe-atunci PDSR), sunt partide succesoare ale Partidului Comunist Român, PCR. Dispariția nominală a URSS și a Pactului de la Varșovia nu a dus și la slăbirea influenței rusești asupra fostelor teritorii ocupate de Armata Roșie în Al Doilea Război Mondial. Moscova continuă să ocupe România, cu acceptul nostru.
Câți dintre noi conștientizăm că discursul reformist este dictat din laboratoarele inginerilor sociali ruși? Sclavia perfectă este atunci când cel supus nu-și conștientizează statutul. Manipularea realității este un fenomen toxic. Un spațiu bine delimitat geografic, aflat la confluența intereselor geopolitice, a devenit un poligon experimental.
Când au devenit harnicele albine din stup altceva decât le-a fost menirea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu