duminică, 27 ianuarie 2019

Umbre însângerate peste colinele Iașului


Umbre însângerate peste colinele Iașului
27 ianuarie 2019

România ultimilor ani a fost zguduită de 2 scandaluri de pedofilie care au pus sub semnul întrebării modul în care funcționează instituțiile statului: la București, polițistul Eugen Stan a fost prins agresând minori, tot la București, Ninel Șerbănescu, rezervist din Direcția de Contrainformații și Securitate Militară de la Informațiile Apărării (DCiSM-DGIA) a fost prins cu același mod de operare.

Acești indivizi au dezvoltat un sindrom al manipulării și dominării celor slabi, neajutorați, vulnerabili.

Iașul este un centru puternic pentru operațiuni sordide ale serviciilor secrete românești.

Cazul Treptow
Istoricul american Kurt Treptow a fost documentat de Poliție cu fapte de pornografie infantilă. Avocatul său-Liviu Bran. Unul dintre procurori-Iulia Diaconu (trecută și pe la DIICOT). KT lucra cot la cot cu profesorul universitar Liviu Antonesei în cadrul Fundației pentru Cultură și Studii Românești/Center for Romanian Studies, din Iași, fundație-paravan a SIE. A fost scăpat de către Ioan Talpeș, șeful SIE, pentru a fi ”returnat” americanilor unde a cules informații din mediul politic, economic și lobbist. Pentru SIE. 

Cazul Țigănașu
Liviu Țigănașu este un motociclist ieșean, anti-creștin, necăsătorit, fără loc de muncă, cunoscut pentru 3 lucruri: agitațiile din 2013 de la Pungești-Vaslui și de la Iași, dosarul penal cu trafic de minore instrumentat de către DIICOT Iași în care au fost cercetați zeci de afaceriști și politicieni ieșeni, dar mai nou, Țigănașu este promotor public al proiectului Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, parte a rutei Odessa-Ungheni-Iași-Târgu Mureș-Budapesta-Berlin (proiect care va schimba raporturile de forță=sferele de influență din Europa, co-interesând atât Germania, cât și Rusia).

Cazul Bulgariu
Mihai Bulgariu este fostul șef al Bisericii Evanghelice din Iași care a fost acuzat de pedofilie, cercetat de Poliție și care a fugit din țară.

Punctul de legătură dintre toate cele 3 cazuri de notorietate este un lucrător acoperit al serviciilor secrete românești, Constantin Tibincu, pe care am avut onoarea să-l cunosc prin intermediul fostului meu colaborator, Virgil Iordache de la CET Iași-TV Pungești.

Acest Constantin Tibincu a încercat să mă atragă într-un proiect politic sponsorizat de forțe oculte: Partidul Alternativa Societății Civile Iași-Partidul Alianța Noastră România. Constantin Tibincu are accces la toate mediile informative semnificative din Iași, ceea ce-l recomandă drept lucrător activ (și) al serviciilor secrete românești. Faptul că ventilează prostioarele de budoar ale lui Daniel Dragomir de la SRI indică apartenența la o rețea de influențare a serviciilor secrete (aparținând serviciilor secrete sau având ca țintă serviciile secrete).

În cazul Kurt Treptow, am identificat relația dintre Tibincu și Talpeș prin faptul că au fondat împreună Uniunea Populară Creștin-Socială, Tibincu a și candidat la Iași din partea UPCS-SIE, făcând parte din aceeași rețea de informații și influențare ca și Talpeș. Tibincu și procurorul din cazul Treptow, Iulia Diaconu, se cunosc foarte bine, fiind prieteni de familie.

Nu m-ar mira ca CIA să aibă înregistrări cu Treptow și băieții de la SIE din SUA. Tibincu mi-a destăinuit faptul că Liviu Antonesei ar fi fost folosit, contra unor avantaje financiare, pentru a influența opinia publică cu privire la Autostrada Iași-Târgu Mureș.

În cazul Țigănașu, DIICOT Iași împreună cu SRI sau SIE l-au făcut scăpat din dosarul Barbarossa (fosta crâșmă din Podu Roș, unde este acum PNL Iași), unde Țigănașu s-a dedat la nenumărate orgii cu minore împreună cu perverșii de frunte ai Iașului. Tibincu are legături nu numai la DIICOT Iași, dar i-a adus împreună la protestele din 2013 de la Iași și de la Pungești-Vaslui pe Țigănașu și pe Pâslaru Constantin, ieșeanul fără trecut, care, conform legendelor populare românești, au blocat, cu brațele goale, mastodonții Imperiului Chevron. Pentru cineva cercetat pentru trafic de minore, Țigănașu are parte de o vizibilitate mediatică formidabilă și are acces la un număr uriaș de vectori de opinie, indicatori ai unei operațiuni clandestine a serviciilor secrete românești.

În cazul Bulgariu, Tibincu ar fi fost un prieten al familiei de evanghelici ieșeni Bulgariu, ar fi aflat de înclinațiile lui Mihai Bulgariu și a încercat să-l bage în pușcărie. Cineva ar fi intervenit și l-ar fi avertizat pe pedofil că este cazul s-o ia din loc. Tot niște lideri evanghelici sunt în cazul traficului de minore.

Îl cunosc personal pe lucrătorul Tibincu și vă garantez că a fost un profesionist în domeniul său, dar, care, din motive care-mi scapă, a devenit neglijent și trufaș.

Văzând că Tibincu este băgat peste tot în Iași și știe tot despre toți, de la Nichita, Chirica, ”Tibi” Simion, ”Mișu” Vlasov, până la șefele de la Cadre din învățământul politic ieșean, i-am zis următoarele: ”Știu că ați fost infiitrat de către șefii dumneavoastră la Tele M Iași pentru a da informații pe surse din dosare de corupție și că ați jucat un rol în disputa dintre SRI și Poliție când Băsescu a aflat că este înregistrat la Hotelul Traian.” Prins asupra faptului, a confirmat cu mândrie și m-a întrebat dacă sursa mea este Cătălin Blănaru, fostul șef al serviciului secret al Poliției ieșene, dat afară în urma unei operațiuni de compromitere duse la bun sfârșit.

Dacă eu aș fi ofițer al serviciului de informații militare al Federației Ruse și aș dori să aflu informații despre toate tipurile de infrastructură ale Iașului și dacă aș dori să influențez anumite decizii, aș căuta ieșeni cu acces neîngrădit în presă, administrație, politică și justiție.

Același Constantin Tibincu a avut amabilitatea de a-mi explica, în detalii, faptul că pedofili din Occident vin la Iași sub acoperirea unor misiuni creștin-sociale, că racolează copiii vulnerabili pentru a-și satisface poftele bolnăvicioase și că, odată prinși, sunt resetați și trimiși înapoi ca ochi și urechi ai serviciilor secrete românești. În măsura în care structurile de informații din Iași au fost infiltrate de către Rusia, rețeaua de pedofili vestici ”reformați” este conectată la releele rusești, ceea ce face ca sacrificarea copiilor de către serviciile românești pentru securitatea națională a României să devină o tehnică neproductivă.












Un comentariu: