duminică, 9 iulie 2023

SRI versus SRI

Titlul postării de azi seamănă cu denumirea care se dă proceselor penale din SUA sau cu titlul unui roman de spionaj.

Aflu de la cineva azi, duminică 9 iulie 2023, că ieri, sâmbătă, la ceas de seară, a fost detonată nucleara la postul Realitatea Plus, împotriva lui Dan Andronic, unul dintre vectorii taberei filoruse din Serviciul Român de Informații. Coincidență sau nu, directorul demisionar/demisionat al SRI, Eduard Hellvig , ”Edi, ai grijă de copil!- colonel SRI, fugar, Daniel Dragomir, Black Cube”, povestea într-un interviu [Eroare de documentare, e vorba de lingătorul de clanțe George Maior] cu jurnalistul Dan Andronic despre acoperiții din presă ai serviciilor secrete. Adică vorbea de funie în casa spânzuratului.

Am apelat la tovarășul Gogu din Divizia Alfabet să văd ce și cum și am ajuns la niște concluzii:

1. vectorii filoruși din mass media au pornit un război civil între ei în marja pre-campaniei pentru cele 5 tururi de alegeri din 2024

2. campania anti-Andronic survine pe fondul plecării din SRI a lui Eduard Hellvig, despre care putem bănui că fie i-a fost protector, fie aliat de conjunctură lui Dan Andronic. Dar chiar așa, câtă pușcărie a făcut condamnatul Dan Andronic din dosarul Ferma Băneasa?

3. la postul Realitatea Plus atacul împotriva lui Dan Andronic a fost declanșat la emisiunea moderată de colegul fostei sale soții. Raul Giuglea a moderat emisiunea de aseară în care fostul soț al realizatoarei TV de la Realitatea Plus Anca Alexandrescu a fost tocat cum numai vectorii SRI pot să o facă.

4. Dan Andronic, jurnalist de casă al serviciilor secrete relevante în piața de intelligence din România, și polcovnicul SRI Daniel Dragomir, făcut scăpat din România de către Eduard Hellvig drept răsplată pentru tăcerea din dosarul Black Cube (procurorul de caz din dosarul Black Cube, Daniel Horodniceau, a căzut victimă unei tentative încă eșuate de asasinat profesional executate de către SRI Iași), sunt artizanii operațiunii de desecretizare a Protocolului SRI-DNA, ilegal și imoral din punctul meu de vedere. Colonelul Dragomir l-a tot lăudat pe Eduard Hellvig la B1TV că a desecretizat Protocolul. După care a fost făcut scăpat înainte de condamnare în dosarul de corupție cu traficarea de informații SRI. Încep să se aranjeze piesele de puzzle, nu-i așa?

5. Avocatul Piperea pare să fie element al taberei controlate de Coldea, iar Dan Andronic pare să fie element al taberei controlate de Eduard Hellvig, ambii vectori filoruși. Acum înțelegem clar de ce societatea românească a fost manipulată în a susține războiul genocidar al Rusiei împotriva Ucrainei. Cu aportul interesat al SRI! De la cel mai mare nivel!

Deși nu pare, aparențele înșeală, eu continui să am totală încredere în profesionalismul lucrătorilor SRI din rândul cărora s-au desprins eroi, patrioți și alte legende precum:

1. cuibul de traficanți de droguri din SRI Arad

2. cuibul de protectori ai mafiei imobiliare din Iași controlat de ex-șeful SRI Iași Tiberiu Tibi Simion

3. Daniel Dragomir de la Antitero SRI, Black Cube și alte fleacuri

4. Doru Macovei de la SRI Iași, informații SRI clasificate contra mari sume de bani

5. Regionala de Drumuri către Iad, Hell(vig), pavate cu Bune Intenții, Prost Înțelese, SRI Iași, care a asigurat protecția informativă a unui eveniment economic regional în Moldova cu larga participare a Rusiei, Belarusului și organizației teroriste palestiniene Hamas

6. Marius Grierosu de la SRI Iași și DOS Iași care a distrus viețile atâtora tineri

7. Daniel Florea SRI care ne povestește cum se pot sustrage informații clasificate din unitățile SRI.

My dear Gina H., my dear Avril H., voi ce assessments aveți? S-ar găsi o femeie-bărbat care să conducă SRI-ul ăsta reformat? Ceva muniție cu dispersie nu dați și la românași?

P.S. La mulți ani lui Alex de la CSD!

P.P.S. Tot război civil între facțiunile din interiorul SRI este scandalul azilelor, unde PM Ciolacu, controlat de directorul interimar al SRI, Răzvan Ionescu, i-a rupt capul Gabrielei Firea, element din tabăra adjunctului SRI Adrian Ciocârlan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu