luni, 21 august 2023

Fenomenul traficului de droguri a scăpat de sub control în județul Iași

Vă confirm faptul că fenomenul traficului de droguri a scăpat de sub control în județul Iași. Este groaznic ce se întâmplă acum.

DIICOT, Poliția Română, Jandarmeria Română și SRI au închis ochii la acest fenomen și consecințele nu au întârziat să apară.

Văd cu ochii mei: crize de supradoză, oameni disperați după bani de o doză, tranzacții în cartier, consumatori căzuți pe stradă, șoferi care urcă la volan drogați.

Lipsa implicării autorităților a afectat munca în prevenirea și tratarea dependenței de droguri desfășurată de familii, de organizații neguvernamentale și de specialiști.

Este o chestiune de ore, de zile, de săptămâni, de luni până ce copilul vostru va deveni dependent de droguri ori veți fi chemați ca părinți să vi-l luați de la morgă.

La fiecare traficant de droguri scos de pe piață apar alți 10. Cererea este constantă, lanțul de aprovizionare este stabil. Sunt lucruri pe care autoritățile le știu foarte bine. Sunt rapoarte ale serviciilor secrete care circulă și nu se ia vreo măsură.

Dumnezeu să ne ierte pe toți pentru greșelile noastre!

aÎn seara aceasta, luni, 21 august 2023, vă rog să adresăm împreună cu toții o rugăciune la Dumnezeu, în intimitatea și siguranța caselor noastre, pentru susținerea familiilor unde a murit un membru al familiei din cauza drogurilor sau există un dependent de droguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu