marți, 26 februarie 2008

Diferenţă uriaşă de abordare...

În seara zilei de 25 februarie am trimis un comentariu spre blogul primarului din oraşul meu natal. În comentariu era inserată întrebarea "Sunt curios, domnule primar, ce fonduri europene pentru proiecte de mediu ati accesat in timpul mandatului?"
Nu am primit niciun răspuns deşi a doua zi(azi) Dan Ioan Cărpuşor a postat o nouă însemnare.
La aşa primar, halal comunicare.
Domnule primar al comunei Roman-NT, luaţi aminte la backgroundul domnului Dumitru Oprea, viitor primar în Iaşi. Expert economic internaţional şi europarlamentar PD-L. Şi astea doar chestiile mai uşurele...
Domnule Cărpuşor, sunteţi un incompetent pentru că nu aţi putut să-mi răspundeţi la o întrebare pentru al cărui răspuns era suficient să sunaţi la un serviciu din primărie.
Sunteţi un lider politic foarte zgârcit de vreme ce nu vă permiteţi să angajaţi un om/ o echipă care să actualizeze permanent blogul Dvs.
Pentru că nu ştiţi să comunicaţi cu mine, răspunzându-mi la întrebare, ce competenţe de comunicare cu cetăţenii Romanului aveţi? Sunteţi un fanfaron prin apariţiile Dvs. la televizor aproape din oră în oră.
Încă aştept să-mi spuneţi ce fonduri europene pentru proiecte de mediu aţi accesat în timpul mandatului Dvs.!
Deocamdată vă dau un cartonaş galben!

Un comentariu:

  1. Bine spus.
    Din pacate se arunca praf in ochii oamenilor (si la figurat si la propriu) cu lucrari de demolare a pietonalului, cu fantani fosforescente si alte kitsch-uri tiganesti.Doar avem 20% electorat care gusta astfel de chestii colorate.

    RăspundețiȘtergere