sâmbătă, 23 februarie 2008

Este adevărat că...?

Este adevărat că regimul comunist din România a acordat asistenţă militară Irakului în timpul războiului dintre Irak şi Iran dintre 1980 şi 1988?
Este adevărat că sprijinul acordat de regimul comunist din România a dus la uciderea celor 80.000 de locuitori ai localităţii Halabja din Irak, cu o populaţie predominant kurdă?
Este adevărat că la operaţiunile armatei irakiene desfăşurate la Halabja au participat şi consilieri militari români?
Este adevărat că ofiţerii români implicaţi în genocidul de la Halabja au murit în condiţii suspecte după 1990 sau au dispărut din evidenţele Ministerului Apărării de la Bucureşti?
Este adevărat că regimul comunist român a furnizat Irakului în mod direct arme biologice şi chimice, care au fost ulterior folosite asupra populaţiei civile a localităţii kurde Halabja?
Este adevărat că România nu a fost niciodată adusă în faţa Naţiunilor Unite pentru implicarea sa în genocidul de la Halabja?
Este adevărat că acei consilieri militari români au instruit trupele irakiene pentru utilizarea armelor biologice şi chimice asupra populaţiei kurde?
Este adevărat că România a trimis consilieri militari care au făcut parte din Statul Major al Forţelor Irakiene care au acţionat în timpul războiului dintre Irak şi Iran dintre 1980 şi 1988?
Este adevărat că Statele Unite, în calitate de sponsor al Irakului în timpul războiului sus-menţionat, au făcut să dispară dovezile scrise ale implicării României în masacrul de la Halabja?
Este adevărat că generalul Stănculescu este unul din foştii oficiali militari români care deţin informaţii despre utilizarea armelor biologice şi chimice fabricate în România şi utilizate sub directa supraveghere a Informaţiilor Militare româneşti în genocidul de la Halabja?
De unde au avut irakienii armele biologice şi chimice folosite asupra populaţiei kurde de la Halabja? Ce ţări au furnizat astfel de arme interzise prin Convenţia de la Geneva?