joi, 21 februarie 2008

Falimentul guvernarii liberale

Numiti macar un ministru liberal care e vector de imagine pozitiva pentru PNL.
Norica? Orban? Pacuraru? Adomnitei? Vosganian? Nicolaescu? Melescanu? Chiuariu? Baieti, fiti seriosi! Nu aveti niciun ministru competent.
Inca de acum se vede ca PNL va fi a treia forta politica dupa PD-L si PSD.
Domnule Relu Fenechiu si domnule Calin Popescu Tariceanu, sunteti politicieni incompetenti. Cat avea PNL in 2003-2004?
Cat avea PNL Iasi in 2004 sub Dumitru Oprea, domnule Relu Fenechiu? Avea 36%. Acum are un jalnic 15%. In aceste conditii, va cer sa lasati PNL Iasi pe maini mai harnice si mai capabile. Poate Marius Danga va gestiona pensionarea PNL Iasi...
Daca in turul 2 intra Nichita si Oprea, ii vedeti pe Liviu Bratescu, Marius Danga si pe Paul Sava votand pe Nichita, un comunist fara nicio abilitate manageriala si politica? Va spun eu: in turul 2, domnul profesor Dumitru Oprea va cumula 98% din voturile dreptei. Daca domnul Fenechiu are ceva intuitie, sa nu faca greseala sa-l sustina pe Nichita sau sa-l atace pe domnul profesor Oprea. Nu de alta, dar poate mai aveti interese prin Iasi. Am sa ma fac ca nu voi observa non-combatul...
Daca Dumitru Oprea va pierde, va trebui sa-i dau dreptate lui Dan Carlan care acuza "alianta cacanie" dintre PSD si PNL.
Pe la Bucuresti ce se mai aude? Va rupe PNL in doua lupta dintre Crin Antonescu si Tariceanu? Va ajunge PNL un PNTCD incremenit in proiect?
Nu cred nici ca PNL va fi saltat in sondaje de primari sau consilieri, in general de vectorii locali traditionali.
Mai liberalilor, nu va dati seama ca presa, populatia si Basescu va dispretuiesc profund?
La revedere, PNL. Du-te si te odihneste pentru vreo 3 cicluri electorale,cf. Carlan.
Nici macar zecile de milioane de euro injectate de Fenechiu si Patriciu in campania electorala nu vor salva PNL de la total failure.
I-ATI FACUT DE RUSINE PE BRATIENI!
LATER EDIT
Vlad Marcoci, presedintele PNL Neamt si presedinte al CJ Neamt, s-a inscris in PD-L Neamt impreuna cu 17 primari PNL din judet.
Explicatii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu