miercuri, 27 februarie 2008

Puci la Jurnalul de Est!

Ce naiba se intampla cu Jurnalul de Est?
Cititi cu atentie ce scriu cele doua ziare locale despre Iasi 600 si spuneti-mi ce credeti:
Jurnalul de Est
Ziarul de Iasi
Abia acum am inteles de ce s-au descotorisit de Florin Ghetau din functia de redactor-sef.
Eu cumparam JdE pentru ca parea sa aiba o atitudine de dreapta. Dar din cauza ca acum a schimbat macazul, va rog sa faceti la fel ca mine.
NU MAI CUMPARATI JURNALUL DE EST DECAT DUPA CE FLORIN GHETAU ISI REIA ACTIVITATEA DE REDACTOR-SEF.
Dati-i de inteles lui Florin Ghetau ca sunteti alaturi de el, accesandu-i cat mai des blogul si postand cat mai multe comentarii.
Florine, ce naiba se intampla cu JdE? Cer ultimativ sa scrii in continuare Vagonul cu Vorbe. Nu-mi place ce se intampla cu ziarul!
Cer tuturor blogerilor din Iasi SA NU MAI CUMPERE JURNALUL DE EST, SA NU MAI CITEASCA EDITIA ELECTRONICA SI SA ELIMINE LINKURILE SPRE JURNALULDEEST.RO DE PE BLOGURILE LOR.
Protestez vehement fata de ceea ce se intampla cu Florin Ghetau si cu Jurnalul de Est.
Se intampla un lucru la fel de ciudat ca si cum Cristoiu ar incepe sa scrie la Evenimentul Zilei, iar cyborgul de Valentin Stan ar incepe sa modereze 100% pe Realitatea TV! E la fel de aiurea ca si cum Gadea ar fi ajuns purtator de cuvant la Cotroceni.
Ptiu, drace! Ma ia cu ameteli peisajul media din Iasi. O fi de vina primavara?
Cer reactii responsabile din partea blogosferei!!!

2 comentarii:

  1. Sunt niste miscari interesante in presa ieseana. Cert este ca Ziarul de Iasi a pornit o campanie virulenta impotriva lui Nichita. Acuma trebuie sa recunoastem ca cei de acolo au stiut intotdeauna sa se plaseze de partea invingatorilor. Banuiesc ca stii cine sunt printre actionarii de acolo. Ori acesta este un semnal pentru Nichita ca a cam pierdut sprijinul unor oameni de afaceri importanti din Iasi. Cat despre Florin Ghetau, sunt si eu curios de ce si-a dat demisia.

    PS: Multumesc frumos ca m-ai trecut in blogroll cu numele cu care semnez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap...multa panarama pentru ca nu-i omul in tara. E la Bruxelles Ghetau al tau...a disparut jucaria preferata si ai inceput sa faci crize. si apropo de demisii, Onyx iti spune ceva?

    RăspundețiȘtergere