marți, 4 martie 2008

Laşitatea lui Dorojan (?!)

Cum se poate interpreta altfel cenzura pe care o practică dragos dorojan pe blogul său? Chiar dacă are un blog promovat de newsiasi, eu mă simt extrem de jenat să fiu coleg în blogosferă cu dumnealui.
dragos dorojan este o persoană publică de vreme ce şi-a anunţat candidatura la primărie. De ce nu face schimb de idei cu cetăţenii Iaşului pe blog? Va ofer eu o posibilă explicaţie: pentru că este criticat pentru inconsistenţa ideilor şi pentru lipsa de pregătire administrativă/economică/politică etc. dar el nu permite desigur publicarea mesajelor critice la adresa sa. Un candidat la primăria Iaşului european al lui 2008 practică şi încurajează cenzura. Ideile de pe blog sunt, în cel mai bun caz, demne de un editorial în ziua de Iaşi.
De ce GDS nu l-a invitat la dezbaterea de la Universitate? Că doar şi el şi Irina Schrotter sunt candidaţi independenţi...
Poate că dorojan va găsi scăparea în anonimi. Ca şi IS.
Citiţi şi comentariile mele de aici.

3 comentarii:

  1. Nu este un blog de campanie electorala, este un blog, weg-log, adica un jurnal, un jurnal web in interiorul caruia am libertatea de a face ce doresc la fel cum faci si tu, cu toate fularele tale ce ti le bagi in rect si ti le scoti o data pe luna. Ia si pupa in cur pe cine vrei, insa incearca sa fii putin mai moderat, este a treia oara cand intreci niste limite. Daca ai indoieli in ceva ce ma priveste, te invit sa`ti arat si idei si legitimatii de membru pe unde doresti si orice nelamurire ai. Odata ce ai afirmat ca ti`am afcut nu`s ce propunere de colaborare, pentru mine nu esti decat un idiot ahtiat sa fie bagat in seama. IOncearca sa fii moderat in ceea ce ma priveste, nu sunt venit cu pluta pe Bahlui ca tine, sunt nascut aici, crescut tot aici. Daca vrei sa te lamuresc cu ceva, o fac cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere