marți, 4 martie 2008

Sah la Ganju!

Am facut cearcane de ma dor ochii de cand astept ca site-ul Aliantei Studentilor Romani sa capete o forma cat de cat acceptabila si demna de cele 201 de rezultate de cautare pe google.ro, cu ghilimele si 159.000 fara ghilimele.
Actualmente site-ul celei mai vizibile dpdv mediatic ligi studentesti din Iasi este absolut VARZA!
Urmatoarele sectiuni sunt in constructie de un milion de ani:
-articole de presa
-galerie foto
-forum
-sondaj de opinie
-noutati
-proiect curent
-parteneri si sponsori
-blog
Ultimul proiect mentionat pe site dateaza din...2006!
Nu este niciun link, nicio referire la organizatia-mama,UNSR.
Site-ul ASR este gazduit de unsr.ro si nu are domeniu propriu.
Sunt extrem de curios daca Caravana Cuza din 2006 este proiect exclusiv al ASR. Pentru proiectele mentionate totusi nu exista nicio referire la colaboratori, parteneri, sponsori etc. Ceea ce in sine este o gafa majora!
Sectiunile Membri si Conducere sunt nestructurate intrucat sunt multe nume care apar in amandoua sectiunile. Sa inteleg ca toti membrii ASR sunt in conducere sau ca studentii din conducere sunt singurii membri?
Chiar nu gasesti pe cineva sa te ajute cu site-ul?
Ai vazut ce site-uri faine au celelalte ligi din Iasi? Nu fac reclama cuiva anume, dar iti recomand sa te interesezi de asta...
ASR, cea mai cunoscuta liga studenteasca din Iasi, nu are sediu. Istoria ei incepe cu Ganju. Inainte de Ganju a fost Evul Mediu, sa inteleg? Eu aveam impresia ca totusi din 2000, cand a fost infiintata ASR, poate o mai fi fost vreun presedinte. Sau facem ca Hrusciov? Rescriem istoria? Aia dinainte nu merita mentionati, sa intelegem? In fine. Sa trecem mai departe...
Recent, ASR a emis un comunicat in care emite alegatii la adresa unei presupuse lipse de colaborare a lui Gigi cu studentii/cu Ganju/cu ASR/cu ligile. Sunt extrem de curios daca acest document a fost discutat de conducerea ASR, daca are elemente de identificare a emitentului si daca pomeneste ceva de relatiile interligi...
Eu am impresia ca Ionut Ganju este fie singurul reprezentant al studentilor care se implica, fie singurul repr. bagat in seama de Gigi, fie singurul repr. care comunica exclusiv cu presa. De ce merge singur la primarie? De ce nu a obtinut sprijin de la colegii de la celelalte ligi pentru revendicarile precizate in ultimul comunicat? De ce este Ionut un lup singuratic? Sunt zeci, ca sa nu spun sute, de asociatii, ligi, organizatii studentesti in Iasi.
Trebuie vazut daca acordarea gratuitatii la transportul in comun nu loveste in categoriile defavorizate ale Iasului. Ai facut un calcul, Ionut, ca sa vezi ce costuri implica acest demers? Nu spun ca nu sunt de acord cu aceasta revendicare, dar pana la a ameninta cu proteste de strada e cale lunga...Vezi aici ce ai declarat.
Din doua una: ori esti negociator slab ori Gigi nu vrea. Pai cum sa vrea daca are in fata un SINGUR reprezentant al studentilor ?
Iar am vorbit in plus, Ionut?
Astept mutarea ta de raspuns!

Un comentariu: