joi, 20 martie 2008

Vrem farmacie non-stop in Copou!

De ce nu este nicio farmacie non-stop in Copou?
Cea mai apropiata farmacie non-stop este in Piata Unirii.
Invit din spirit civic marile lanturi farmaceutice sa faca un pui de bine orasului si sa deschida o farmacie non-stop si in Copou care sa deserveasca pe cei aproape 50.000 de locuitori.
Ce ne facem daca ne apuca in miezul noptii o durere de dinti ingrozitoare? Cum se va descurca o mamica din Copou cu un copilas care raceste brusc,face febra puternica si tuseste de ti se rupe inima? Cum va putea sa calmeze mamica disperata plansetele copilasului suferind? De unde va lua medicamente pentru puiutul ei?
Invit blogerii ieseni sa inventarieze cartierele Iasului care au cel putin o farmacie non-stop. Este oare Copoul singurul cartier fara o farmacie non-stop?
Poate punem de o campanie prin intermediul Newsiasi... Poate ne ajuta si politicienii...Si blogerii...
Voi ce spuneti de treaba asta? Stati cu totii in vile, la 2 pasi de o farmacie non-stop? Aveti cu totii un medic personal pe care sa-l puteti suna oricand chiar si la ora 2 dimineata?

Later edit
Primul care si-a declarat sprijinul pentru acesta campanie este Ieseanul Suparat.

Later later edit
NewsIasi are buna-vointa sa ma ajute.

2 comentarii:

  1. Subscriu initiativei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt şi alte cartiere fără farmacii. De fapt, nici nu ştiu dacă mai este vreo farmacie non-stop, în afara celei din Piaţa Unirii. Aici trebuie să se intervină asupra proprietarilor lanţurilor de farmacii, care, din câte ştiu, sunt privaţi şi probabil că nu-şi permit să ţină deschis peste noapte. Dar, cred ca măcar spitalul CFR sau spitalul militar ar putea fi convinse să deschidă o astfel de farmacie, dacă un privat nu vrea. Subscriu şi eu la o astfel de idee.

    RăspundețiȘtergere