vineri, 4 aprilie 2008

Daniele Juravle, nu te inteleg

Presupun ca suferi de sindromul personalitatilor multiple. Sau mai bine zis sindromul cumulului de functii.
La Miss Cuza zici ca ai fost doar seful LSE, nu si repezentantul studentilor in BS. La sedintele de BS esti doar reprezentantul studentilor? Sau si presedintele LSE?
Un exercitiu imaginar pentru cititorii blogului:
Sa zicem ca azi, intre 14:00 si 14:30, Daniel Juravle avea un ecuson cu "presedintele LSE", buuun, dar tot azi, intre 14?:30 si 15:00, Daniel Juravle si-a dat jos ecusonul cu LSE si si-a pus unul cu "reprezentatul studentilor in BS". Excelent, este clar: Daniel Juravle-presedintele LSE si Daniel Juravle-reprezentantul studentilor in BS NU sunt una si aceeasi persoana.
Stati, nu plecati inca de pe blog: mai exista un Daniel Juravle care a cerut si obtinut finantare de la candidatul Schrotter pentru Miss Cuza, mai este un Daniel Juravle care este student la FEAA si mai este un Daniel Juravle care are blog. Si mai este un Daniel Juravle care este membru PNL, distractia nu s-a terminat: mai este un Daniel Juravle care este membru ANOSR.
Totul s-a lamurit! Cum, n-ati inteles? Nici eu:(

Un comentariu:

  1. Nah... Eu cred ca totul poate fi rezolvat usor. Si anume mergi acolo unde scartaie cel mai tare. Tot ce insemna contracte, bani, parteneriate in cadrul LSE se face cel putin dubios. Banii se dau si se iau in mana. Exista un contract cu "Americam Experience" prin care niste bani intra in contul LSE la care are acces Juravle si Cristi Nistor (AE). Contul LSE e tot timpul GOL.
    Se platesc cotizatii pentru care membrii nu primesc chitante. Daca nu vrei sa platesti cotizatie nu se supara nimeni pentru ca daca ar fi amenintati cu excluderea din organizatie cineva ar putea cere chitanta... ceea ce nu se practica.
    Desi este o organizatie "cu acte in regula" LSE nu are contabilitate... Bani intra... bani ies... LACOMIA E MARE... contul e permanent gol. Macar daca ar lasa ceva acolo de ochii lumii.
    Daca cineva indrazneste sa ceara ceva explicatii de la Juravle primeste "nu ai incredere in mine? (si pune mana pe piept "EU") totul va fi bine, crede-ma".

    RăspundețiȘtergere