joi, 15 mai 2008

Domnule Dobasu, nu ne mai ametiti atata

Domnule Dobasu, citesc pe site-ul de stiri iesene gestionat de Dumneavoastra analize contradictorii. Reveniti, va rog eu tare mult, cu picioarele pe pamant si spuneti-ne clar: Cine face blat cu cine?
Oprea cu Nichita, Oprea cu Adomnitei, Adomnitei cu Nichita sau bunicutza face blat pentru nepotei ca sa sarbatoreasca 1 iunie?
Domnule Aurel Dobasu, ma ia cu ameteli cand citesc analizele Dvs. de pe IasiInjura, scuzati, IasiCastiga.
AICI Oprea face blat cu Nichita-12 mai
Aici Oprea NU face blat cu Nichita-15 mai
In mod logic si matematic, pe 18 mai veti spune ca Oprea face blat cu Nichita.

La cat blat au tot facut, macar un tort trebuia sa iasa.

It just came to my mind
Carlan stia de o casetă electorală cu trimitere la un banc porcos, si-a asumat-o.
Oprea nu stia de o casetă electorală cu trimitere la un banc porcos, s-a dezis de material.
Ce jocuri faceti, domnule Dan Carlan? Cand au iesit impreuna ultima data in public pentru actiuni electorale d-nii Oprea si Carlan? Am uitat, domnule Oprea, aveti dreptate, Unitate in Diversitate.
Sau era Universitate in Perversitate?

Just one more question:
Who the hack este seful de campanie al d-lui Oprea? Felix Tataru, Dan Carlan, Traian Basescu, Gabriel Grigore, Marius Spanu, Aurel Dobasu, Valy Greavu, Patriarhul Daniel? Mai rasfirat, baieti, mai rasfirat.

Oprea a incasat-o...
Dumitru Oprea a incalcat legea electorala facand campanie intr-o institutie de invatamant in timpul orelor de curs cel putin asta au decis judecatorii de la Valea Lupului.

Biroul electoral din Valea Lupului a admis plangerea formulata de reprezentantii PNL. In aceste conditii se pare ca toate justificarile lui Dumitru Oprea ca a fost prezent la acea scoala doar in calitatea sa de europarlamenatar nu a cantarit in fata judecatorilor. Acesta insa nu a parut foarte afectat de hotarare. Este in continuare convins ca nu a gresit cu nimic. Dumitru Oprea declara: "Mita electorala la copii.. vreau sa vad si eu ce srie acolo si ma duc cu ei de gat pana in panzele albe."

Pe de alta parte Cristian Adomnitei s-a mandrit cu decizia biroului electoral, Cristian Adomnitei afirma:" Pot sa spun ca biroul electoral de la Valea Lupului a dat drepatate pnl-ului in plangerea pe care a facut-o deci cel care este in greseala cu actiunile politice este chiar Domnul Oprea."

Daca se respecta decizia magistratilor Dumitru oprea va trebuie sa plateasca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de ron.

TeleM


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu