joi, 22 mai 2008

Reteta succesului la FEAA

Am primit pe sub usa urmatorul material anonim cu rugamintea de a-l publica pe blog. Nu-mi asum responsabilitatea privind caracterul materialului. Nu de alta, dar mi-e foarte teama de nea Mitica.

"Sa luam o facultate, sa zicem Facultatea de Epuizare si Aburire a Amaratilor, prescurtata FEAA. Sa luam o universitate, sa zicem Universitatea Autonoma Internationala de Cooperare, prescurtata UAIC din Ia...blonovskaia, dintr-o tara, sa zicem Rom...ulania.
Iata ce se intampla la aceasta facultate:
Sa zicem ca la aceasta facultate ipotetica termina in acest an 2 generatii de studenti-someri: anul III-Bulion si anul IV-Cascaval. Sa zicem ca studentii din acesti an au acum o MARE problema: au avut de trecut in ultimul an o lucrare semestriala cu statut de evaluare de parcurs sau testare partiala. Sa zicem ca toate specializarile de la acesti ani terminali ai facultatii ipotetice au un numar de studenti care nu au luat nota de trecere la aceasta evaluare pe parcurs. Profesorii in cauza conditioneaza primirea la examenul cursului de luarea testarii. Ei bine, sunt sute de studenti care nu au luat testarea. Profesorii nu au acceptat o reexaminare nici in presesiune, nici in sesiune si nici in sesiunea de restante. Din aceasta cauza, sute de studenti nu pot intra in licenta si nu pot obtine diploma de eco...logisti. Solutia propusa de conducerea Facultatii de Epuizare si Aburire a Amaratilor este urmaritoare: dragi si iubiti studenti, va exmatriculam pe toti cei care nu ati promovat examenul la care nu ati luat testarea cu statut de evaluare pe parcurs pentru ca suntem obligati sa va exmatriculam daca nu ati luat un examen in 2 semestre consecutive. Voi platiti taxa de reinmatriculare, platiti si taxa de refacere a cursului la al carui examen nu ati avut voie sa participati pentru ca nu ati beneficiat de o noua reexaminare si ne vedem la un suc in februarie 2009 cand poate veti fi suficient de norocosi sa intrati in sesiune. Iar facultatea noastra isi va confirma statutul de SRL cu rezultate formidabile care ne vor duce pe noi culmi ale progresului in societatea capitalista.
Ce bine ca situatia prezentata este pur ipotetica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu