luni, 26 mai 2008

Votul are loc pe 3 iunie

Votul asupra proiectului de raport Mikko "Concentration and Pluralism in the media" are loc pe 3 iunie, marti. Tineti aproape.
Am sperante mari in europarlamentarul roman din partea PNL care face parte din Comisia pentru Cultura si Educatie ca va reusi sa obtina respingerea la vot a amendamentului lui DO conform caruia publicarea pe blog de materiale care fac referire la persoane publice sa se faca cu consimtamantul explicit al acestora.
Ce inseamna, mai Mitica, "etichetarea voluntara a blogurilor"? Inseamna ca trebuie sa ma inregistrez la politie, sa declar blogul si sa respect regulile impuse de matale? Nea Mitica, matale umbli cu cartuse oarbe sau tragi din plin? Ai uitat, bai, de amendamentul cu "blogerii care ma critica sa fie impuscati si aruncati in rau". Sa-ti fie rusine, mafiotule, in decembrie '89 au murit sute de tineri pentru ca matale sa ne ameninti cu procese ca nu te pupam in dos pe bloguri.
Abia astept cum amendamentele matale vor capata pe 3 iunie la Parlamentul European, Comisia pentru Cultura si Educatie, o nuanta maronie.
Comisia pentru Drepturile Omului de la Parlamentul European stie ca vreti sa violati drepturile omului? Pervers mai esti, mai Mitica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu