vineri, 23 mai 2008

Jurnal de campanie

Oancea a iesit pe teren cu tinerii PC Iasi sa faca campanie.
Sorin Balanescu, candidat independent la CL, are pe fluturasul de campanie programul EURO 2008. Inteligenta miscarea.
Dracovenia PDL de la Casa Sindicatelor il promova pe Dan Carlan, amicul de tandem promovat ioc. Poate o sa iasa senatorul cu cioc care este cu imensitate imensa vezi "Sa ne temem de Rusia?". Super tare Dan Dungaciu asta, nu? Ce e? Ambasador la UE, NATO, ONU? Merita ca e destept gagiul. E doxa. Am invatat de la dezbaterea FP mai multe decat am citit presa de specialitate pe sovietologie. Antonesei? Imi pare cunoscut...Sef la Directia judeteana de Bufonerie, probabil.
Adomnitei pare asa de palid, jalnic, slab, pirpiriu pe afise incat mi s-a facut mila de el si am sa-i donez un vot doua. Coroana de pe afise cica inseamna Iasul capitala, e luata de la Stefan cel Mare.
Nichita parca si-a revenit si face efortul de a mima o campanie electorala.
Cum de a permis Caliman sau Gigi ca dracovenia PDL sa zaca stupid la Casa Studentilor?
Am observat ca partidul care iese pe teren cu cei mai putini tineri si cei mai apatici este PDL.
Grupul tinerilor liberali care-l ajuta pe sfrijit este foarte compact, foarte bine motivat. Danga, Tudosa si Luchian fac o treaba buna.
Cica banii pentru Adomnitei vin de la Bucuresti: Patriciu, Vantu si Tariceanu.
Cica Fenechiu sta prost cu banii.
Mitica nu va castiga pentru ca nu si-a facut cunoscut discursul in cartiere.
Punctul forte al lui Gigi este echipa de fotbal.
Gigi si-a mai injectat niste voturi prin Iasi 600, prin Zilele Studentului Iesean si prin intrat in contact direct cu alegatorii.
Tin minte ca la "Salvati Copoul", Dan Carlan a aratat ca este croit dintr-un material politic de calitate comparativ cu Mitica de la Liga Portocalie. Pentru necunoscatori, Dan Carlan s-a apucat sa vorbeasca cu iesenii care se gaseau prin parc. Mitica statea la taclale cu presa si nu s-a coborat la nivelul lui Carlan...Mitica a venit primul la actiunea de protest "Salvati Copoul". A trebuit sa-l sune pe Carlan ca sa vina si el odata. Numai unitate si tandem n-a exprimat gestul lui Carlan. Carlan, vicepresedintele CJ sub Simirad? Nu-i exclus.
Basescu pierde Bucurestiul si Iasul. PSD castiga parlamentarele. PNL va pierde mai putin decat se asteapta. PDL se va descompune in fluturasi si in omide. Fara cele doua orase sub control, BUC si IS, Basescu isi va lua adio de la un al doilea mandat de presedinte.
E atat de simplu. Deschide punga sa intre banii Conestului. Dexia si reflexia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu