vineri, 27 iunie 2008

CV limba romana


Nume: Paul Sava

Locul si data nasterii: municipiul Roman, judetul Neamt, 3 aprilie 1984

Educatie:

  • 1999-2003- Colegiul National “Roman-Voda” Roman, sectia Filologie

  • 2003-2007- Facultatea de Litere, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, specializarea Engleza- Franceza

  • 2007- prezent- Facultatea de Litere, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Master in Studii Culturale Americane, Anul I

Activitate sociala si studenteasca:

  • membru in Consiliul Facultatii de Litere (2006- prezent), reprezentant al masteranzilor si al doctoranzilor

  • membru in Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (2006- prezent)

  • membru al Clubului de Cultura si Stiinta UNESCO “Quasar”

  • membru in Comisia Sociala a Facultatii

  • membru in Comisia de Cazare

  • membru in Comisia de Burse

  • participant la a III-a editie a “Festivalului Pamantului”, Simpozionul “Eu si Pamantul”, organizat de Asociatia Studenteasca "Tineri pentru Viitor", Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (21- 26 aprilie 2007)

Limbi straine:

  • limba engleza- fluent

  • limba franceza- fluent

  • limba italiana- incepator

Domenii de interes: traductologie, new media, politologie, ecologie, studii culturale, americanistica, sociologie, psihologie sociala, istorie contemporana, limba latina (din clasa a X-a pana in clasa a XII-a am participat la Olimpiade de Limba Latina, rezultatul cel mai bun: printre primii 5 pe judet in clasa a XI-a)

Activitate politica: membru de partid fara functii de conducere in: PD-2002, URR-2003, PUR (actual PC)-2004, PNL- 2006, PLD-2007


Pasiuni: sahul, muzica, plimbarile in natura, calatoriile, rummy, whist, lectura

Proiecte de viitor:

  • Scoala de Vara Internationala la Universitatea din Graz- Austria Under Deconstruction: How American are the Americas?” 13- 27 iulie 2008

  • bursa de mobilitate studenteasca LLP-Erasmus la Universitatea din Konstanz- Germania octombrie 2008- martie 2009

  • stagiatura la cel putin una dintre organizatiile/ institutiile internationale: UE, NATO, ONU, Crucea Rosie, GreenPeace, UNICEF

  • proiecte de cercetare academica

Pagina web personala (blog): http://paulsava.blogspot.com/

Contact:

  • telefon: [sters]

Motto: Ambitie, Viziune, Perseverenta


In curand pe site-ul Facultatii de Litere.

4 comentarii:

  1. Traseistule! :p Macar la urma ai ales partidul corect ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Va reamintesc faptul ca nu mai sunteti membru ASFI din octombrie 2007, de cand nu ati fost selectat de catre Responsabilul Dep. de Resurse Umane din cadrul ASFI.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: sper ca nu v-ati suparat pe mine ca v-am reprosat lipsa de reactie fata de scandalul Miss Cuza-Juravle-Schrotter. Era si ASFI bagata in chestia aia. Ai un ton oficial dar nu-ti asumi nicio identitate. Foarte politicos, n-am ce zice. Nu stiu ce sa zic, dar macar cu sufletul fac inca parte din Asociatie. E adevarat ca nu m-am mai implicat in proiecte din octombrie 2007, dar nu vad niciun motiv sa se considere ca nu mai fac parte din Asociatie macar asa onorific. Nu de alta dar am facut nshpe mii de apeluri catre Birou sa se schimbe Statutul/ROI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad cu tristete ca unii se numesc peste noapte membri activi sau onorifici.
    "Nspe mii de apeluri" ??? Pai tocmai am vorbit cu cativa membri din fostul Consiliu de Conducere si nu sunt decat 2 - 3 e-mail-uri trimise de tine pe yahoogrupul ASFI in care iti exprimi opinia ca ar trebui schimbat Regulamentul, dar nimic despre statut. Si oricum faptul ca ai facut UN APEL pentru acea schimbare nu iti da dreptul sa fii numit membru onorific. Generatii intregi cu mult inaintea ta au sustinut schimbarea aceasta si ERAM CU TOTII CONSTIENTI DE NECESITATEA MODIFICARII STATUTULUI. Statutul a ramas insa in actualul format intrucat nu au existat bani pentru plata unui avocat si a tuturor cheltuielilor ce ar fi rezultat din acest proces. Stiu ca astazi pare o suma modica, dar pe atunci se obtineau mai greu bani pe proiecte, in general obtineam doar servicii si/sau produse, si din acest MOTIV FINANCIAR statutul a ramas asa.

    Ma bucur ca faci inca parte cu sufletul din ASFI, dar lumea din pacate ar putea face anumite asocieri nepotrivite, si tocmai de aceea cineva a dat comment, si am decis sa scriu si eu astazi. Te informez (in cazul in care nu stiai, desi s-a specificat de foarte multe ori acest lucru in timpul sedintelor) ca in octombrie 2007 Consiliul de Conducere al ASFI si Departamentul de Resurse Umane au decis ca Recrutarea noilor membri sa se desfasoare astfel: toti membrii se inscriau pe baza completarii unui formular. Daca aveau punctajul necesar, erau chemati la un interviu, dar daca nu acumulau un punctaj minim, erau respinsi. Tu nu ai acumulat acel punctaj - conform Responsabilului de Resurse Umane, si prin urmare ai fost respins.

    Ca sa nu mai spun ca pe data de 17 februarie 2007 scriai pe yahoogrupul ASFI " Ma retrag cu foarte multe regrete din ASFI ... Je vous quitte avec des larmes chaudes dans mes yeux.Bonne chance a tous!
    Cu respect,
    Paul Sava
    Consiliul Studentesc,Litere".

    Prin urmare ai fost membru ASFI din octombrie 2006 pana in 17 februarie 2007, cand ti-ai exprimat singur dorinta de a parasi aceasta structura.

    Nu doream sa ne implicam in « scandalul » acela din mai multe motive :
    - daca in decembrie cand se stabilise initial organizarea balului UAIC, ASFI era co-organizator alaturi de LSE, in martie noi aveam deja in organizare Balul Mascat si Concursul National de Poezie
    « Echos francophones », proiecte cu traditie si care implica participarea tuturor membrilor, plus ca am fost organizatori si ai Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania.
    Am devenit parteneri, iar sarcina noastra a fost aceea de a vinde niste bilete. Niciun un membru al Consiliului Director nu a ajuns in acea seara acolo, niciun responsabil.
    Si pana la urma nu ne-a acuzat nimeni de nimic, nu ne-a cerut nimeni o pozitie, pentru ca erau constienti ca asfi-istii nici nu au fost reprezentati acolo si ca nu au avut niciun rol in stabilirea probelor. Daca ai probleme personale cu cineva din LSE te priveste pe tine insuti, nu este problema Asociatiei. Nici macar nu stiam de existenta acelei probe, pentru ca altfel nu am fi fost de acord si am fi spus asta.

    Ganduri alese,
    Ana-Maria
    (Membru ASFI din 2003
    Fost Consilier, Fost presedinte intre 2005 - 2006, 2006 - 2007
    Presedinte de onoare si membru activ in prezent)

    RăspundețiȘtergere