luni, 2 iunie 2008

Visurat si blogmeet-urile lui








Imi cer scuze pentru calitatea .jpeg-urilor.

2 comentarii:

  1. Paul, mai exact ce ai vrut sa demonstrezi prin aceste .jpeguri? Ca lui Visurat "i se rupe" de cine vine la blogmeeturi? Ca Visurat vrea sa iasa "scandal" la blogmeet? Eu i-am inteles metaforele, tu?

    Nu ii iau apararea, nici nu are nevoie, nu sunt un mare fan al sau, dar toata lumea ii stie stilul si, sincer, tu nu ai furnizat nicio informatie noua prin aceste .jpeguri.

    Iar faza subliniata de tine cu rosu chiar nu este din cauza lui Visurat. Daca asta te-a deranjat cu adevarat din schimbul vostru de mailuri, atunci acest post al tau nu trebuia sa se intituleze asa cum se intituleaza, ci "Bloggerii nu ma vor".

    Si, daca cel putin 10 oameni din cei ce planuiau sa mearga la acea intalnire au cerut anume ca tu sa nu vii acolo, atunci ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ines, presupun din start ca ai o gandire, sa zicem, "mai deficitara in perceptie". In mesaj scrie negru pe alb ca trei oameni importanti nu au vrut sa particip la acel blogmeet. Niste intrebari tot se nasc din vorba asta a lui visurat. Ce si cum vine treaba asta.
    Fetitza scumpa ca tărâţa, imi displace profund prezenta ta pe blogul meu. Nu vad ce cauti pe umilul blog al meu atata timp cat esti o blogerita bine cotata sau mai bine zis bine cocotata.
    By the way: De unde stii ca acei 3 oameni sunt blogeri? Ai dat de inteles in comentariul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere