joi, 7 august 2008

Britney Spears- stripteuză lesbiană

Lui Britney Spears i s-a propus să joace în următorul film al lui Quentin Tarantino, "Faster Pussycat! Kill! Kill!", informează Mirror.co.uk.
Acesta este un remake al filmului cult "Faster Pussycat! Kill! Kill!"1965, în regia lui Russ Meyer. Cântăreaţa ar urma să joace rolul unei stripteuze care ucide cu sânge rece bărbaţii şi joacă în scene fierbinţi cu alte femei. Tarantino este sigur că vedeta pop se va descurca de minune şi că rolul i se potriveşte foarte bine. În urma cu doi ani, Britney Spears şi-a uimit fanii când pe scena MTV Music Awards s-a sărutat cu Madonna.
Britney Spears nu a dat încă un răspuns , însă a declarat ca se simte flatată de propunerea lui Quentin Tarantino şi că un astfel de rol ar putea să-i schimbe viaţa. Rolul acesta nu ar fi primul în cariera lui Britney. În 2002,artista a a interpretat un rol în filmul cu adolescenţi "Crossroads".
O sursă apropiată lui Tarantino a declarat că regizorul urmează să maiapeleze la alte două frumuseţi hollywoodiene pentru rolurile unorstripteuze.
Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu