joi, 7 august 2008

Paris Hilton: John McCain este un "bătrânel ridat şi cu părul alb"

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain a reuşit să o supere serios pe diva Paris Hilton, după ce a folosit-o într-un clip de campanie în care îl critica pe contracandidatul său, Barack Obama.
În spotul original, McCain îl numea pe Barack Obama drept cel mai celebru om al planetei, în timp ce imaginile erau prezentate un colaj de fotografii cu el în vizită la Berlin şi fotografii cu Paris Hilton sau Britney Spears. Paris nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a postat pe Internet propriul ei spot. Bătrânel ridat şi cu părul alb. Astfel îl descrie Paris Hilton pe senatorul John McCain.
Întinsă pe un şezlong în costum de baie, lângă o piscină, moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a trecut la atac: "Este cea mai bătrână celebritate din lume. Vreau să spun foarte bătrână. Suficient de în vârstă încât să-şi aducă aminte când dansul era un păcat şi berea se bea din găleată. Dar este oare pregătit să conducă?"
În clipul postat pe site-ul fondat de actorul Will Ferrell, Paris vorbeşte şi despre strategia sa în domeniul energetic, care a constituit multă vreme un subiect aprins între candidatul republican şi cel democrat.
Sursa: Romantica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu