vineri, 26 septembrie 2008

Da' ciudat e SEO asta...

Unele din cuvintele-cheie cautate pe google si care au dus la o vizualizare a unei pagini din blogul meu:
-masa calda akademos (nu ma ocup cu asa ceva)
-costul vietii in tenerife (nu am fost niciodata acolo)
-stefan cazimir ceausescu (stie ce stie persoana care cauta)
-bomba de sub alpi (o fi vreun film?)
-adeverinta medicala falsa (nu ma ocup cu asa ceva)
-Socant:Penis de 5000 de euro pentru (colateral la Badin si HRP, cred, sau Nastase a revenit la vechile pasiuni)
-dan galea ingropat (RIP)
-rusia, juravle (Daniele, ai fost cumva in Rusia la o intalnire Dinu Patriciu-Aleksandr Kondyakov?)

Apropo de "masa calda akademos", ma intreb daca zgarcitii de la DGA sau DPSS mai platesc o masa calda la cantina UAIC din Maiorescu pentru studentii orfani asa cum s-a batut cu pumnul in piept fostul rector Oprea inainte de euroalegeri. As putea sa jur ca dupa ce a plecat Oprea de la Rectorat, niciun student orfan n-a mai primit o masa calda.
Haideti ca sunteti cativa jurnalisti din Iasi care-mi cititi blogul. Intrebati-l, va rog, pe Rectorul Isan la conferinta de presa saptamanala daca DGA (sau DPSS) mai plateste o masa calda la studentii orfani. Daca da, bravo, Mr. Arlechino...
Macar o masa calda la cantina sa dati la studentii necajiti, ca de locuri la camin la discretie nu beneficiaza decat mascarici privilegiati de tipul lui Ionut Ganju. A stat cineva sa se gandeasca cati studenti de conditie modesta nu primesc cazare si din cauza deficitului dar si din cauza locurilor la camin ascunse prin listele DGA si puse la pastrare pentru administratiile caminelor din Targusor sau Maiorescu? Sau a faptului ca nu pot plati tarifele de cazare astronomice ale UAIC? Nu ne intereseaza studentii de conditie modesta pentru ca ei, pentru marea noastra majoritate, nu exista, sunt invizibili (e un mod de a spune, nu o luati literal).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu