luni, 22 septembrie 2008

Scoala de la Moskva versus Idealistii de la GMP

Felix Tătaru, omul despre care s-a spus că a contribuit esenţial la victoria lui Traian Băsescu şi a Alianţei PNL-PD în 2004 datorită campaniei ingenioase şi agresive puse la cale de firma sa, GMP, a înregistrat la localele de anul acesta două eşecuri răsunătoare şi mai ales surprinzătoare: cel al lui Vasile Blaga, la Bucureşti, şi cel al lui Dumitru Oprea, candidatul PD-L la Primăria Iaşi. De asemenea, Tătaru a ratat şi victoria clientului său Alin Trăşculescu, candidat al PD-L pentru Primăria Focşani, în fieful lui Oprişan. Tătaru a explicat pentru Cotidianul care au fost motivele eşecurilor de la locale.
„Campania pentru Vasile Blaga este a şaptea campanie pe care o fac pentru PD şi, ca şi la celelalte, am pus toată energia şi pasiunea de care suntem în stare. Se pare că nu a fost suficient. Dacă cineva ar fi putut face mai mult, poate e cazul să ne dăm la o parte. Nu sunt convins însă că s-ar fi putut face cu mult mai bine. Cel puţin nu determinant. «Soluţii, nu discuţii» rămâne una dintre cele mai grele campanii făcute de noi. Păcat că bucureştenii nu ne-au crezut şi nu s-au sinchisit să vină la vot. Pentru că în sondaje stăteam OK ca intenţie de vot“, declară Felix Tătaru.

Acesta susţine că vina pentru eşecul de la Bucureşti aparţine electoratului care nu a ieşit la vot: „Am pus totul pe Bucureşti şi pe Vasile. Bucureştenii au pierdut o mare şansă de a avea un om extraordinar la conducere. Dar vorba lui Titulescu, (aproximativ) «democraţia nu dă poporului lideri peste ce merită acesta».

Cotidianul

Observatii
-nu ca l-as admira pe Ilici, dar trebuie recunoscut faptul ca Scoala Comunista de Marketing Politic de la Moskva este mult mai influenta decat adolescentii de la GMP, acum, dupa aproape 18 ani de la caderea URSS. GMP s-a luat la tranta ca Bunicuta, si s-a prins in panzele de paianjen tesute de relicva stalinista.
-nea Felix cel Bun, de ce nu ai discutat si esecul campaniei tale la Iasi?
-usor de dat vina pe majoritatea tacuta, pe mortii care sunt trecuti in listele electorale sau pe bucurestenii satui peste cap de traficul infernal din capitala de dreapta, cica, de vreo 8 ani, dar sa-ti asumi imaturitatea in ceea ce priveste comunicarea politica intr-o tara din spatiul ex-sovietic, ar fi un semn de barbatie si de pragmatism, unde nu-i nik, nu cerem nici noi
-dar ce sa facem, avem un Felix (Motanu'), sa nu punem coarne si celuilalt Felix, ca doar trebuie sa-l ajute pe Basescu sa castige campania pentru al doilea mandat prezidential, candidatura anuntata in afara tarii, ca poa' capsunarii nu este majoritatea aia tacuta din spatele perdelelor lu' Tolontan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu